MagazinMasterchef dün akşam kim elendi? 19 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef Deniz elendi mi, ne oldu?

Masterchef dün akşam kim elendi? 19 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef Deniz elendi mi, ne oldu?

Paylaş
Masterchef dün akşam kim elendi? 19 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef Deniz elendi mi, ne oldu?

Her bölümde ayrı bir heyecana yer veren Masterchef dün akşam kim elendi? Merka ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Masterchef dün akşam kim elendi? 19 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef son bölüm eleme adayı!

Masterchef dün akşam kim elendi? Sorusu, gündeme geliyor ve araştırılıyor. MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. 19 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanan bölümde, sezonun ilk eleme oyunu gerçekleştirildi. İzleyiciler, hangi yarışmacının elendiğini merakla beklerken, jürinin kararlarıyla belirlenen sonuçlar dikkat çekti. Peki, Masterchef dün akşam kim elendi? 19 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi? Masterchef son bölüm eleme adayı!

Haberin Devamı

MASTERCHEF DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

Masterchef dün akşam elenen isim Deniz oldu. Eleme potasına kalan Deniz, Ümmühan ve Ezgi, Somer Şef'in "Flying Noodles" tabağını yaparak yarışmada kalma mücadelesi verdiler. Ancak, Deniz'in yaptığı tabak diğer yarışmacılara kıyasla en başarısız olarak değerlendirildi ve Deniz, bu hafta Masterchef'e veda eden yarışmacı oldu.

Masterchef dün akşam kim elendi 19 Ağustos Masterchef son bölümde kim gitti, elendi Masterchef Deniz elendi mi, ne oldu

MASTERCHEF DENİZ ELENDİ Mİ, NE OLDU?

18 Ağustos 2024 akşamı MasterChef yarışmasında yapılan elemede Deniz, ikinci etapta en kötü tabağı yaparak yarışmaya veda etti. Son ikiye kalan Kerem ve Deniz arasında Mehmet Şef, veda eden ismi açıkladığında Deniz, duygusal anlar yaşadı ve fenalaştı. Yarışmadan ayrılırken gözyaşlarına hakim olamayan Deniz, "Yapamadığımı biliyorum şef." diyerek yarışmaya veda etti.