MagazinMasterChef Kerem kimdir? MasterChef yarışmacısı Kerem Bilginer kaç yaşında, nereli? MasterChef Kerem biyografisi!

MasterChef Kerem kimdir? MasterChef yarışmacısı Kerem Bilginer kaç yaşında, nereli? MasterChef Kerem biyografisi!

Paylaş
MasterChef Kerem kimdir? MasterChef yarışmacısı Kerem Bilginer kaç yaşında, nereli? MasterChef Kerem biyografisi!

Masterchef yarışmacıları arasında yer alan Masterchef yarışmacısı Kerem merak ediliyor ve MasterChef Kerem kimdir? MasterChef yarışmacısı Kerem Bilginer kaç yaşında, nereli? MasterChef Kerem biyografisi!

MasterChef Kerem kimdir? Sorusu, yeni bölümleri ile ekranlara gelen programın yarışmacıları merak edilmesi nedeniyle izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ekranların sevilen yemek yarışması programındaki MasterChef Kerem gösterdiği performans ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Peki, MasterChef Kerem kimdir? MasterChef yarışmacısı Kerem Bilginer kaç yaşında, nereli? MasterChef Kerem biyografisi!

Haberin Devamı

MASTERCHEF KEREM KİMDİR?

Kerem Bilginer, 11 Temmuz 1992'de İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatına Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Mekatronik, Robotik ve Otomasyon Mühendisliği alanında başlamış ve 2015 yılında mezun olmuştur. Mühendislik kariyerinde çeşitli deneyimler kazandıktan sonra, hayatına farklı bir yön vererek gastronomi dünyasına adım atmıştır.

Aslen Kahramanmaraşlı olan Kerem Bilginer, şu anda New York'ta yaşamaktadır. Michelin yıldızlı bir restoranda şef olarak görev yapan Bilginer, mühendislikten şefliğe uzanan yolculuğunda hem bilim hem de mutfak sanatında kendini kanıtlamış bir isimdir. New York'ta yaşayan Kerem Bilginer, kariyerinde önemli adımlar atmış ve başarılarını uluslararası alanda sergilemiştir.

Haberin Devamı