MagazinMasterchef mavi takım kaptanı kim oldu? 12 Ağustos Masterchef kim elendi, potaya kim gitti? MasterChef son bölüm takım kaptanları!

Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? 12 Ağustos Masterchef kim elendi, potaya kim gitti? MasterChef son bölüm takım kaptanları!

Paylaş
Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? 12 Ağustos Masterchef kim elendi, potaya kim gitti? MasterChef son bölüm takım kaptanları!

MasterChef Türkiye'nin 12 Ağustos 2024 tarihli son bölümünde, yarışmacılar mavi takım kaptanlığı için kıyasıya bir mücadele verdi. Peki, Masterchefmavi takım kaptanı kim oldu? 12 Ağustos Masterchef kim elendi, potaya kim gitti? MasterChef son bölüm takım kaptanları!

Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? Araştırılıyor. Şeflerin bu haftaki kaptanlık oyunu için yarışmacılardan istediği Gaziantep yöresine ait katmer tatlısı, gecenin en başarılı tabağını ortaya koyan mavi takım kaptanı merak edildi. Yarışmacıların performanslarının damga vurduğu bu bölümde, kırmızı ve mavi takımın nasıl şekillendiği de büyük merak konusu oldu. Peki, Masterchefmavi takım kaptanı kim oldu? 12 Ağustos Masterchef kim elendi, potaya kim gitti? MasterChef son bölüm takım kaptanları!

Haberin Devamı

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Yarışmanın sonunda, katmer tatlısını en iyi hazırlayan isimler Nigar, Eda, Beril, Zübeyde, Kerem ve Nevzat oldu. Şeflerin ortak kararıyla mavi takım kaptanlığı Nevzat’a verildi.

Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu 12 Ağustos Masterchef kim elendi, potaya kim gitti MasterChef son bölüm takım kaptanları

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sezonun ikinci kaptanlık oyununda, MasterChef Türkiye yarışmacıları Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in talimatıyla Gaziantep'in meşhur tatlısı katmeri hazırlamak için yarıştı. Yarışmacılara bu turda tam 45 dakika süre verildi. Zorlu geçen bu etabın ardından şefler en başarılı tatlıları belirlemek için yarışmacıların tabaklarını değerlendirdi. Yarışmanın sonunda, katmer tatlısını en iyi hazırlayan isimler Nigar, Eda, Beril, Zübeyde, Kerem ve Nevzat oldu. Şeflerin ortak kararıyla mavi takım kaptanlığı Nevzat’a verildi. Nevzat, kırmızı takım kaptanlığı için Zeynep’i seçti.

Haberin Devamı

Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu 12 Ağustos Masterchef kim elendi, potaya kim gitti MasterChef son bölüm takım kaptanları

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR YENİDEN KURULDU

Kaptanlık oyununu kazanan Nevzat ve onun seçimi olan Zeynep, MasterChef Türkiye'nin yeni haftasında takımlarını oluşturdu. Nevzat’ın liderliğindeki mavi takım ve Zeynep’in başını çektiği kırmızı takım, yeni yarışmacılarıyla haftaya güçlü bir başlangıç yaptı. Mavi takım Nevzat kaptanlığında Muratcan, Kaan, Eda, Kerem, Onur, Zübeyde, Nigar, Hakan ve Çağlar’dan oluştu. Kırmızı takım ise Zeynep’in kaptanlığında Semih, Ezgi, Ümmühan, Emre, Alper, Beril, Beyza, Ayşe ve Deniz’den oluştu. Her iki takım da şeflerin karşısında en iyi performanslarını sergilemek için yarışacak.