MagazinMehmet Ezildi kimdir? Kadir Ezildi’nin babası ne iş yapıyor, kaç yaşında? Mehmet Ezildi ve Kadir Ezildi neden küs?

Mehmet Ezildi kimdir? Kadir Ezildi’nin babası ne iş yapıyor, kaç yaşında? Mehmet Ezildi ve Kadir Ezildi neden küs?

Paylaş
Mehmet Ezildi kimdir? Kadir Ezildi’nin babası ne iş yapıyor, kaç yaşında? Mehmet Ezildi ve Kadir Ezildi neden küs?

Mehmet Ezildi, ünlü televizyon kişiliği Kadir Ezildi’nin babası olarak tanınmaktadır. Peki, Mehmet Ezildi kimdir? Kadir Ezildi’nin babası ne iş yapıyor, kaç yaşında? Mehmet Ezildi ve Kadir Ezildi neden küs?

Mehmet Ezildi kimdir? Merak konusu oluyor. Aslen Konyalı olan Mehmet Ezildi, uzun yıllardır İstanbul'da yaşamaktadır ve mesleğini de bu şehirde sürdürmektedir. Son zamanlarda, Kadir Ezildi’nin söz töreni sonrası gündeme gelen bazı haberler, Mehmet Ezildi’ye olan ilgiyi artırmış ve birçok kişi tarafından kim olduğu merak konusu olmuştur. Peki, Mehmet Ezildi kimdir? Kadir Ezildi’nin babası ne iş yapıyor, kaç yaşında? Mehmet Ezildi ve Kadir Ezildi neden küs? 

Haberin Devamı

MEHMET EZİLDİ KİMDİR?  

Dr. Mehmet Ezildi, İstanbul Şişli'de bir klinikte plastik ve rekonstrüktif cerrahi alanında çalışmaktadır. Konya doğumlu olan Dr. Ezildi, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. Profesyonel kariyerinde meme estetiği, burun estetiği ve cilt yenileme gibi alanlarda uzmanlaşmıştır. Bayburtlu Pelin Hanım ile evliliğinden iki erkek çocuk babası olan Dr. Mehmet Ezildi, daha sonra eşinden ayrılmıştır. Dr. Ezildi, oğullarıyla birlikte İstanbul'da yaşamaktadır ve mesleğini burada sürdürmektedir. 

Mehmet Ezildi kimdir Kadir Ezildi’nin babası ne iş yapıyor, kaç yaşında Mehmet Ezildi ve Kadir Ezildi neden küs

MEHMET EZİLDİ VE KADİR EZİLDİ NEDEN KÜS? 

Kadir Ezildi ve babası Mehmet Ezildi arasındaki küslük, ailevi sorunlardan kaynaklanıyor. Kadir Ezildi, babasının kendilerini 13 yaşında terk ettiğini ve bu durumun kendisini derinden etkilediğini belirtiyor. 

Babasının iyi niyetli bir adam olmasına rağmen, sürekli başkalarına yardım etmek için aile birikimlerini harcadığını ve bu nedenle ailelerinin maddi sıkıntılar yaşadığını ifade ediyor. 

Haberin Devamı