Merve Boluğur'dan 'Barbie' yanıtı

Son dönemde kariyerinden ziyade özel hayatıyla gündeme gelen Merve Boluğur, sosyal medya sayfasını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Paylaştığı gönderilerle sık sık takipçileriyle iletişim kuran Merve Boluğur, Barbie akımına uydu. Pembe kıyafetlerini giyip kamera karşısına geçmişti. Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncuya, Instagram'da yorum yağan fotoğrafları soruldu.
milliyet
Son günlerin en çok konuşulan filmi olan Barbie, sosyal medyanın da trendleri arasına girdi. Birçok ünlü isim, Barbie tarzına büründüğü fotoğraflarını yayınlamaya başladı.
Akım haline gelen bu harekete Merve Boluğur da dahil oldu. 35 yaşındaki oyuncu, pembeler içerisindeki kombiniyle çekilen fotoğraflarını sevenlerinin beğenisine sundu.
"BARBIE'NİN HALASININ KIZININ GÖRÜMCESİNİN KARDEŞİ"
Pembe renkteki kıyafetlerini giyerek poz veren Boluğur, dekolteli seçimiyle dikkat çekti. Pencere detaylı elbise giyen Merve Boluğur, belden aşağısını eliyle kapatarak frikik önlemi aldı.
Yeliz Yeşilmen, "Ay hiç güleceğim yoktu. Lütfen herkes denemesin o ne be Barbie'nin halasının kızının görümcesinin kardeşi. Ay meydanı çok boş bıraktım" yorumunu ile meslektaşına tepki gösterdi.
"KONUŞMAK İSTEMİYORUM"
Merve Boluğur, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının "Barbie tarzınız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusunu, "Arkadaşlar konuşmak istemiyorum. İyi akşamlar” diyerek yanıtsız bırakan ünlü isim, hızlı adımlarla yoluna devam etti.
Kilosu 900 liradan satılıyor ama evde yapmak 50 TL! Sütün içine 1 kaşık sirke eklemek yetiyor
Yüzyıllardır kendiliğinden yetişiyor: Doğadaki en güçlü mikrop öldürücüymüş
Her sabah mutlaka bir tutam tüketin! Vücuttaki iltihabı söküp atan mucize: Bağışıklık sistemini roketliyor, Mideyi kuş gibi hafif hale getiriyor
Saniyesinde kana karışıyor, demiri fırlatıyor: Tansiyon 12.8'de sabitleniyor, bir kaşığı yetiyor
Bayram ödemini saatler içerisinde atacak! İçtikten birkaç saat sonra etkisini gösteriyor: Vücutta biriken suyu dışarı atıyor, göbeğin şişliğini alıyor