MagazinMerve Dinçkol kimdir? Sunucu Merve Dinçkol kaç yaşında, ne iş yapıyor? Merve Dinçkol hayatı, biyografisi ve kariyeri!

Merve Dinçkol kimdir? Sunucu Merve Dinçkol kaç yaşında, ne iş yapıyor? Merve Dinçkol hayatı, biyografisi ve kariyeri!

Paylaş
Merve Dinçkol kimdir? Sunucu Merve Dinçkol kaç yaşında, ne iş yapıyor? Merve Dinçkol hayatı, biyografisi ve kariyeri!

Sunucu Merve Dinçkol hakkında birçok detay zaman zaman gündeme geliyor ve hayatında dair detaylar merak ediliyor. Güzel sunucu Merve Dinçkol kimdir? Sunucu Merve Dinçkol kaç yaşında, ne iş yapıyor? Merve Dinçkol hayatı, biyografisi ve kariyeri! Merve Dinçkol İnstagram hesabı ne, kullanıcı adı ne?

Merve Dinçkol kimdir? Sorusu, zaman zaman televizyonda gerçekleştirdiği sunuculuk performansı nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oluyor. Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu ile aşk yaşadığı bilinmekte olan Merve Dinçkol’un özel hayatı da gündemde yer alıyor. Peki, Merve Dinçkol kimdir? Sunucu Merve Dinçkol kaç yaşında, ne iş yapıyor? Merve Dinçkol İnstagram hesabı ne, kullanıcı adı ne? Merve Dinçkol hayatı, biyografisi ve kariyeri! 

Haberin Devamı

MERVE DİNÇKOL KİMDİR?

Merve Dinçkol, 6 Şubat 1986'da İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde devam eden Dinçkol, stajını Beinsport kanalında tamamladı. Eğitim sürecinde Başkent İletişim'de sunuculuk ve spikerlik dersleri alarak medya kariyerine adım attı. Meslek hayatına Ulusal Kanal'da başlayan Dinçkol, burada editörlük ve muhabirlik yaptıktan sonra sunuculuk görevini üstlendi. Daha sonra Bugün TV'de çalıştı ve Milliyet'te Öykü Cengiz ile program hazırladı. Şu anda Kanal D ekranlarında Hafta Sonu Haberleri'ni sunmaktadır.

Merve Dinçkol kimdir Sunucu Merve Dinçkol kaç yaşında, ne iş yapıyor Merve Dinçkol hayatı, biyografisi ve kariyeri

MERVE DİNÇKOL’UN HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Merve Dinçkol, bir dönem Ata Demirer ile aşk dedikodularına karışmıştı. Şimdilerde ise Feyyaz Şerifoğlu ile bir ilişki yaşamaktadır. 1.75 metre boyunda ve 55 kilo olan ünlü sunucu, enerjisi ve profesyonelliğiyle dikkat çekmektedir. Eğitim aldığı yıllarda edindiği tecrübe ve aldığı dersler sayesinde medya sektöründe önemli bir yere sahip olan Dinçkol, izleyiciler tarafından da ilgiyle takip edilmektedir.

Haberin Devamı