MagazinNeşet Ertaş ne zaman öldü? Neşet Ertaş’ın ölüm sebebi ne, hangi tarihte öldü? "Bana öldü demeyin! yoruldu, gitti deyin.."

Neşet Ertaş ne zaman öldü? Neşet Ertaş’ın ölüm sebebi ne, hangi tarihte öldü? "Bana öldü demeyin! yoruldu, gitti deyin.."

Paylaş
Neşet Ertaş ne zaman öldü? Neşet Ertaş’ın ölüm sebebi ne, hangi tarihte öldü? "Bana öldü demeyin! yoruldu, gitti deyin.."

"Bana öldü demeyin! yoruldu, gitti deyin.." Sözü ile bugün gündeme gelen Neşet Ertaş ne zaman öldü? Merak ediliyor ve ölümü hakkındaki detaylar araştırılıyor. Peki, Neşet Ertaş’ın ölüm sebebi ne, hangi tarihte öldü?

Neşet Ertaş ne zaman öldü? Sorusu gündemde yer alıyor ve araştırılıyor. Türk halk müziğinin unutulmaz ismi Neşet Ertaş, vefatının yıl dönümünde özlemle anılıyor. "Bana öldü demeyin, yoruldu gitti deyin" sözleriyle hafızalara kazınan Ertaş, türküleri ve derin duygusal mirasıyla milyonların gönlünde yaşamaya devam ediyor. Peki, Neşet Ertaş ne zaman öldü? Neşet Ertaş’ın ölüm sebebi ne, hangi tarihte öldü?

Haberin Devamı

NEŞET ERTAŞ NE ZAMAN ÖLDÜ?

Türk halk müziğinin efsanevi ismi Neşet Ertaş, 25 Eylül 2012 tarihinde hayatını kaybetti. Vefatıyla Türkiye’de büyük bir üzüntü yaratan Ertaş, sanatçı kişiliği ve türküleriyle halen anılmaya devam ediyor.

NEŞET ERTAŞ NEDEN ÖLDÜ?

Neşet Ertaş, prostat kanseri tedavisi gördüğü İzmir’deki bir hastanede yaşamını yitirdi. Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan sanatçı, aşırı sigara kullanımına bağlı mesane kanseri nedeniyle 74 yaşında hayata veda etti.

Neşet Ertaş ne zaman öldü Neşet Ertaş’ın ölüm sebebi ne, hangi tarihte öldü Bana öldü demeyin yoruldu, gitti deyin..

"BANA ÖLDÜ DEMEYİN! YORULDU, GİTTİ DEYİN.."

Neşet Ertaş, ardında sadece türküleri değil, derin ve anlamlı sözler de bıraktı. Vefatının ardından çokça paylaşılan "Bana öldü demeyin, yoruldu gitti deyin" sözü, sanatçının hayata bakış açısını ve insanlara olan derin sevgisini yansıtıyor.

NEŞET ERTAŞ SÖZLERİ! AŞK, SEVGİ, KISA VE UZUN SÖZLER

  • İlimsizlik bilgisizlik yüzünden. Cehalet hortlayıp çıkar mı çıkar? Sevgisizlik saygısızlık yüzünden İnsan insandan bıkar mı bıkar?
  • Uyku girmez gözüne, gönlü viran olanın.
  • Kadın insandır. Biz erkekler ise insanoğlu.
  • Ağla sazım ağlanacak zamandır.
  • Aşk biterse yorulur insan, ben ne zaman ölürsem Neşet yoruldu desinler.
  • Denizi seyretmek gibidir bozkırda gökyüzünü seyretmek.
  • Uyku girmez gözüne, gönlü viran olanın.
  • Güneşe gülle at, karartır mı hiç? Allah sevmediğini yaratır mı hiç? İnsan olan insan darıltır mı hiç? Haksızlık haksızın özünden olur.