MagazinNeslim Güngen kimdir? Neslim Güngen kaç yaşında, ne iş yapıyor? Neslim Güngen tutuklandı mı, hapiste mi, neden?

Neslim Güngen kimdir? Neslim Güngen kaç yaşında, ne iş yapıyor? Neslim Güngen tutuklandı mı, hapiste mi, neden?

Paylaş
Neslim Güngen kimdir? Neslim Güngen kaç yaşında, ne iş yapıyor? Neslim Güngen tutuklandı mı, hapiste mi, neden?

Gündeme gelen haberler ile birlikte birçok kişinin dikkatini çeken Neslim Güngen kimdir? Merak ediliyor. Peki, Neslim Güngen kimdir? Neslim Güngen kaç yaşında, ne iş yapıyor? Neslim Güngen tutuklandı mı, hapiste mi, neden?

Neslim Güngen kimdir? Sorusu, sosyal medya fenomeninin son halini gören birçok kişi tarafından merak ediliyor ve kişisel bilgileri internet üzerinde araştırılıyor. Kuaförlük ve güzellik sektöründe faaliyet göstermekte olan Neslim Güngen araştırma konusu oluyor ve gündemde yer alıyor. Peki, Neslim Güngen kimdir? Neslim Güngen kaç yaşında, ne iş yapıyor? Neslim Güngen tutuklandı mı, hapiste mi, neden?

Haberin Devamı

NESLİM GÜNGEN KİMDİR?

Neslim Güngen, 1986 yılında Türkiye'de doğdu. Babası Gümüşhaneli, annesi ise Çankırılıdır. 13 yaşında kuaförlük ve güzellik sektörüne adım atmıştır. 19 yaşında anne olan Güngen, 22 yaşında yurt dışında 5 yıl süren çeşitli eğitimlere katılmıştır. 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarında makyaj ve güzellik videoları ile tanınmaya başlamıştır.

Neslim Güngen, 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarında aktif olarak yer almıştır. Özellikle makyaj ve güzellik üzerine çektiği videolar ile geniş bir takipçi kitlesi edinmiş ve sosyal medya fenomeni olarak tanınmaya başlamıştır.

Neslim Güngen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" gibi suçlamalarla gözaltına alınmıştır. Gözaltı sürecinin ardından mahkeme tarafından tutuklu yargılanmasına karar verilmiş ve Bakırköy Cezaevi'ne gönderilmiştir.

Haberin Devamı