MagazinO Kız dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı! O Kız hangi gün? Yeni bölümde neler olacak?

O Kız dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı! O Kız hangi gün? Yeni bölümde neler olacak?

Paylaş
O Kız dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı! O Kız hangi gün? Yeni bölümde neler olacak?

O Kız dizisi ilk olarak 21 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Buluşmasıyla birlikte de büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. Erkan Petekkaya gibi usta bir oyuncunun yanında Dilin Döğer gibi ışıl ışıl genç bir oyuncunun başrolü paylaştığı dizi, etkileyici hikayesiyle sezona bomba gibi bir giriş yaptı. İlk iki bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin merakla beklenen 3. bölüm fragmanı yayınlanırken, yeni bölümde neler olacağı O Kız takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı…

O Kız dizisi hem konusu hem de oyuncular ile hiç şüphesiz sezonun en çok konuşulan projeleri arasına girdi. Zekâ yaşı 5 olan babasına, annelik yapmak zorunda kalan Zeynep’in dramatik yaşam öyküsü ve hayalini kurduğu hayat ile yolunun bir şekilde kesişmesi O Kız dizisinin popülaritesinin günden güne artmasına neden oldu. İşte O Kız dizisinin 3. bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili detaylar…

Haberin Devamı

O Kız dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı O Kız hangi gün Yeni bölümde neler olacak

O KIZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini ise Özlem Günhan’ın üstlendiği O Kız dizisi etkileyici konusu ile izleyenleri derinden etkileyecek.

Hikayenin odağında olan Zeynep (Dilin Döğen) pek çok genç kız gibi sosyal medya fenomeni olarak yaşadığı fakir hayatından kurtulmanın hayallerini kurmaktadır. Ancak genç kadın bu hayalini gerçekleştirmek için çabalarken bir yandan da babasına annelik yapmak zorundadır. Zira babası Kadir (Erkan Petekkaya) 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşındaki bir çocuğun duygu ve zekasına sahiptir.

Kadir, elindeki oyuncak arabası, çocuksu şakaları, küsüp barışmalarıyla tam bir çocuk adamdır. Ana rahminde boynuna dolanan bir kordona kurban gitmiştir. Kadir “Sınav” olarak doğmuştur, sadece anasına babasına değil aynı zamanda evladına. Öyle der dedesi Zeynep’e.

Haberin Devamı

Zeynep’in hayalleri büyüktür ve halasının evinde yaşadığı sığıntılıktan, kuzenleriyle sığışamadığı emanet odadaki yer yatağından, onları mazeret edip halasını ezen eniştesinden, halasının öfkeli yorgunluğundan, imkansızlıktan, parasızlıktan kurtulmak istemektedir.

Zeynep, yaşamak istediği hayatı yaşayan sosyetik fenomen Ozan’ın ise her hafta evine temizlikçi olarak gitmektedir. Bir gün o evde iş kadını Sitare ile tanışır. Sitare ise onlarca sosyal medya fenomenini yönlendiren menajerlik ajansının sahibi tam bir patroniçedir. Ve Ozan’ın gizli sevgilisi…

O Kız dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı O Kız hangi gün Yeni bölümde neler olacak

O KIZ OYUNCULARI

Erkan Petekkaya (Kadir)

Dilin Döğer (Zeynep)

Sezin Akbaşoğulları (Sitare),

Cengiz Orhonlu (Ozan),

Dilin Döğer (Zeynep),

Macit Koper (İsmail),

Asiye Dinçsoy (Türkan),

Orhan Kılıç (Fevzi),

Ayten Uncuoğlu (Fatma),

Münire Apaydın (Nimet),

Ilgın Çakır (Mine),

Melih Selçuk (Salih),

Ece Efe(İpek),

Göktuğ Yıldırım (Mustafa),

Cem Kurtoğlu (Arkın),

Deniz Bakacak (Seda),

Mustafa Konak (Yusuf),

Nehir Gökdemir (Esma),

Zeynep Sönmez (Seher)

O Kız dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı O Kız hangi gün Yeni bölümde neler olacak

2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sitare görüntüleri sosyal medyaya sızdırınca, Zeynep’in hayatının ortasına kocaman bir bomba düşer. Genç kızın hayatı artık dönüşü olmayacak şekilde değişmeye başlamıştır. Zeynep ise, başına gelenlerle uğraşmaya çalışırken henüz büyük değişimin eşiğinde olduğunun farkında değildir.

Haberin Devamı

Yaşananlar kendisinden saklanmaya çalışılsa da Kadir, çocuksu masumluğu ile etrafında dönen meselelere dahil olmaktan kendini alıkoyamaz. Sitare’nin kontrolünde yayılan görüntüler Ozan’ın içine düştüğü durumdan yakasını kurtarmasını sağlayacakken işler bir anda sarpa sarar. Zeynep birkaç gün önce aklının ucundan bile geçiremeyeceği kadar inanılmaz şeyler yaşamaktadır. Bütün bunlar ona birkaç gün önce yapmayı asla düşünmeyeceği şeyler yaptırır. Ama hayatı düzene girmek yerine baş döndürücü bir hızla karmaşıklaşır.

O KIZ DİZİSİ 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 O Kız dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı O Kız hangi gün Yeni bölümde neler olacak

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadir ve Zeynep, Fevzi tarafından kapı dışarı ediliyor. Sitare, zor zamanlar geçiren Zeynep'e Ozan'la aşk yaşaması için teklifte bulunuyor. Babası ile kendine kalacak yer arayan Zeynep'in Sitare'nin teklifine ne cevap vereceği merak konusu olur.