MagazinOya Aydoğan neden öldü? Oyuncu Oya Aydoğan ölüm sebebi nedir, öldü mü?

Oya Aydoğan neden öldü? Oyuncu Oya Aydoğan ölüm sebebi nedir, öldü mü?

Paylaş
Oya Aydoğan neden öldü? Oyuncu Oya Aydoğan ölüm sebebi nedir, öldü mü?

2016 yılında hayatını kaybeden Oya Aydoğan neden öldü? Merak edilmekte ve birçok kişi tarafından araştırılmakta. Peki, Oya Aydoğan neden öldü? Oyuncu Oya Aydoğan ölüm sebebi nedir, öldü mü?

 

Oya Aydoğan neden öldü? Sorusu, ünlü oyuncunun ölümünden bu yana birçok kişi tarafından zaman zaman merak edilmekte ve araştırılmakta. Türk yapımı fantastik çocuk dizisi Bez Bebek'te dikkatleri üzerinde çekmeyi başaran oyuncu, Türk sinemasının sevilen isimleri arasında yer alıyordu. Peki, Oya Aydoğan neden öldü? Oyuncu Oya Aydoğan ölüm sebebi nedir, öldü mü?

Haberin Devamı

OYA AYDOĞAN NEDEN ÖLDÜ?

Oya Aydoğan, boğazına takılan patatesi çıkarmaya çalışırken aort damarı yırtıldı ve hemen hastaneye kaldırıldı. 12 saat süren bir ameliyat geçiren Aydoğan, sonrasında yoğun bakıma alındı. Ancak durumu kötüleşti ve 15 Mayıs 2016'da hayatını kaybetti. Hastane, Aydoğan'ın sağlık durumunun "Akut Asendan Aorta Diseksiyonu" tanısı ile başladığını ve artan beyin ödemi ile tansiyon düşüklüğünün tedaviye yanıt vermemesi sonucu vefat ettiğini belirtti.

Oya Aydoğan neden öldü Oyuncu Oya Aydoğan ölüm sebebi nedir, öldü mü

OYA AYDOĞAN KİMDİR?

Oya Aydoğan, 1957 yılında Erzincan'da doğmuş, ortaokul eğitimini Fransız kız okulu St. Pulchérie'de, lise eğitimini ise St. Michel'de tamamlamıştır. 1976 yılında sinema dünyasına adım atan Aydoğan, özellikle 80'li yıllarda sahnelerde de yer aldı. Ünlü oyuncu, "Bez Bebek" adlı fantastik çocuk dizisinde de rol aldı. Oya Aydoğan, Gurur Aydoğdu adında 1989 doğumlu bir erkek çocuk annesiydi.

Haberin Devamı

OYA AYDOĞAN ÖLDÜ MÜ?

Oya Aydoğan 15 Mayıs 2016'da hayatını kaybetti.