Podyumda iş kazası
İzmir'de düzenlenen 5. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın açılışı, bir mankenin podyumda yaşadığı iş kazasına sahne oldu. Simay Bülbül'ün defilesinde podyuma çıkan manken, elbisesinin eteğine basınca zor anlar yaşadı...
IF Wedding Fashion İzmir 2011- 5. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın açılış galası İzmirli modacı Simay Bülbül'ün 'Attarti Ana' temalı defilesiyle yapıldı.
İZFAŞ tarafından organize edilen ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ile Ege Giyim Sanayicileri Derneği desteğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda 19 Şubat'a kadar sürecek fuarın açılış defilesinde birbirinden ünlü mankenler podyuma çıktı.
Her koleksiyonuyla bir hikaye anlatan Simay Bülbül, İzmirli modaseverlere büyücü bir kadının hikayesini büyü ve sihirle anlattı. Bülbül, İzmir'deki ilk defilesinde 'Avant-garde Couture' koleksiyonuyla derinin gece kıyafetine uyanışını anlattı.
Türk derisi ile tasarlanan 30 parçadan oluşan koleksiyon, şifon ve ipek elbiselerle de zenginleştirilmiş. Attarti Ana koleksiyonundaki elbiseler dar korsajlar ve işlemelerle süslü. Renkler siyahtan başlıyor ve mavi, yeşil, bej ve ekruya kadar uzanıyor.
Simay'ın koleksiyonunu Uğurhan Akdeniz'in koreografisilye Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Beril Kayar, Alona Kral, Duygu Akdeniz, Bürde Aslan, Doluyan Ergin, Pelin Tolon, Simge Ünal, Soley Akça, Nergis Gemici, Buse Işık, Ezgi Tuyuran taşıdı.
- Cilt bakımının red flag'leri! Herkes bu hataları yapıyor: Cildi tahriş ediyor, gözenekleri obruk gibi genişletiyor, kırış kırış kırıştırıyor
- Kaşık kaşık yiyoruz ama kan şekerini 300'e fırlatıyor! Damarları tıkayıp mideyi şişiriyor, kabızlığın en büyük sebebi!
- Fazla efor göstermeden yağlarınızı yakın! Vücudu kağıt gibi inceltiyor: Metabolizmayı makine gibi çalıştırıyor
- Kurusu kapış kapış satılıyor! Aktarda gören poşetini dolduruyor: Solunum yollarını hortum gibi açıyor, metabolizmayı çalıştırıyor, bağırsakların çalışma hızını artırıyor
- Çeyrek bardak içende kolesterolden eser kalmıyor! Bu kez kabuğu değerlendi: Sarımsakla karışınca vücudu zımba gibi yapıyor