MagazinSeda Selek kimdir? Sunucu Seda Selek kaç yaşında, nereli? Seda Selek neden yok, hangi kanalda geçti?

Seda Selek kimdir? Sunucu Seda Selek kaç yaşında, nereli? Seda Selek neden yok, hangi kanalda geçti?

Paylaş
Seda Selek kimdir? Sunucu Seda Selek kaç yaşında, nereli? Seda Selek neden yok, hangi kanalda geçti?

Ekranların sevilen sunucu olarak bilinmekte olan ve dikkat çekmeyi başaran Seda Selek kimdir? Sorusu ve yanı sıra birçok kişisel detay araştırılıyor. Peki, Seda Selek kimdir? Sunucu Seda Selek kaç yaşında, nereli? Seda Selek neden yok, hangi kanalda geçti?

Seda Selek kimdir? Sorusu, gündemde. Halk TV ana haber sunuculuğunu il tanınmakta olan sunucunun hakkındaki detaylar, kişisel bilgiler ve zaman zaman neden ekranlarda yer almadığı izleyiciler tarafından araştırılmakta. Peki, Seda Selek kimdir? Sunucu Seda Selek kaç yaşında, nereli? Seda Selek neden yok, hangi kanalda geçti?

Haberin Devamı

SEDA SELEK KİMDİR?

Seda Selek, 1980 yılında İstanbul'da doğmuş bir televizyon sunucusu ve radyocudur. Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu olan Selek, medya kariyerine 1999 yılında Kuşdili Eğitim Merkezi'nde aldığı diksiyon ve spikerlik eğitimi ile başlamıştır. Medya dünyasına adımını 2000 yılında Number One TV'de sunuculuk yaparak atan Selek, ardından 24 TV, TGRT Haber, TV8 ve Haber Global gibi birçok önemli kanalda sunuculuk ve moderatörlük görevlerinde bulunmuştur.

Üç yıl boyunca Halk TV'de ana haber sunuculuğu yapan Seda Selek, kısa bir süreliğine kanaldan ayrılmış, ancak yeniden Halk TV'ye dönme kararı almıştır. 2008 yılında spiker Tunç Arslanalp ile evlenen Selek, bu evlilikten Duru adında bir kız çocuğuna sahiptir.

Haberin Devamı

SEDA SELEK KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Seda Selek, 1980 yılında İstanbul'da doğmuştur ve şu anda 44 yaşındadır. Aslen Karslı olan Seda Selek, kariyerini İstanbul'da sürdürmektedir.