MagazinSemih Çelik kimdir? Katil Semih Çelik kaç yaşında, nereli? Semih Çelik görüntüleri ve fotoğrafları

Semih Çelik kimdir? Katil Semih Çelik kaç yaşında, nereli? Semih Çelik görüntüleri ve fotoğrafları

Paylaş
Semih Çelik kimdir? Katil Semih Çelik kaç yaşında, nereli? Semih Çelik görüntüleri ve fotoğrafları

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşındaki Semih Çelik isimli şahıs, 2 genç kızı katlettikten sonra surlardan atlayarak yaşamına son verdi. Peki, Semih Çelik kimdir? Katil Semih Çelik kaç yaşında, nereli? Semih Çelik görüntüleri ve fotoğrafları

Semih Çelik kimdir? Sorusu, meydana gelen olayın ardından merak ediliyor ve birçok detay araştırma konusu oluyor. 19 yaşındaki Semih Çelik isimli genç, önce kız arkadaşı Ayşenur Halil'i Eyüpsultan'da vahşice boğazını keserek öldürdü, ardından surlara çağırdığı İkbal Uzuner'i parçalara ayırarak canına kıydı. Ardından kendisini surlardan atarak intihar eden Çelik'in, geçmişine dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Peki, Semih Çelik kimdir? Katil Semih Çelik kaç yaşında, nereli? Semih Çelik görüntüleri ve fotoğrafları

Haberin Devamı

SEMİH ÇELİK KİMDİR?

Semih Çelik, İstanbul’un Fatih ilçesinde, 4 Ekim 2024 tarihinde işlediği iki vahşi cinayetle Türkiye'nin gündemine oturan 19 yaşındaki bir gençtir. Kasaplık mesleğiyle uğraşan Çelik, yaşadığı psikolojik sorunlar ve geçmişteki intihar girişimiyle dikkat çeken bir profil çizmiştir.

Semih Çelik kimdir Katil Semih Çelik kaç yaşında, nereli Semih Çelik görüntüleri ve fotoğrafları

Çelik, 4 Ekim günü, ilk olarak Eyüpsultan’da kız arkadaşı Ayşenur Halil’i boğazını keserek öldürmüş ve ardından İkbal Uzuner'i Edirnekapı surlarına çağırmıştır. Surlarda Uzuner’i vahşice katleden Çelik, genç kızın başını kesip surlardan aşağıya atmıştır. Bu korkunç eylemin ardından Çelik, kendini bir iple surlara bağlayarak intihar etmiştir.

Polis tarafından yapılan incelemelerde, Semih Çelik’in geçmişte psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle tedavi gördüğü ve çeşitli hastanelerde kaydının bulunduğu tespit edilmiştir. Çelik’in babası Adem Çelik, oğlunun uzun süredir psikolojik sorunlar yaşadığını ve öldürülen iki genç kızdan birinin oğlunun sevgilisi, diğerinin ise okul arkadaşı olduğunu ifade etmiştir. Baba Çelik ayrıca oğlunun daha önce intihara teşebbüs ettiğini belirtmiştir.

Haberin Devamı

Semih Çelik kimdir Katil Semih Çelik kaç yaşında, nereli Semih Çelik görüntüleri ve fotoğrafları

SEMİH ÇELİK İNCEL MİYDİ?

Katil Semih Çelik'in internetteki görüntülüyazılı mesajlaşma uygulaması Discord ve Telegram üzerinden örgütlenen 'incel' isimli bir grubun üyesi olduğu sanılıyor. 'Incel" terimi, "involuntary celibate" ifadesinin kısaltması. 'Zorunlu bekâr' olarak çevriliyor. 'Incel'ler, kadınları yakışıklı erkekleri' seçtikleri için suçluyor ve nefret ediyor. Polis bu grupları inceleme altına aldı. Discord uygulaması da bu grupların konuşma kayıtlarını vermeyi kabul etti.