MagazinSezonu açtı

Sezonu açtı

Paylaş
Sezonu açtı

Bir süredir Amerika’da olan Hande Ataizi Türkiye’ye döndü ve Bodrum sezonunu açtı. Ataizi önceki gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ve eski eşi Benjamin Harvey’den olan oğlu Leon ile Türkbükü’ndeki bir plajda görüntülendi.

Hande Ataizi Amerika seyahatinden döner dönmez soluğu Bodrum’da aldı. Oyuncu önceki gün Türkbükü’nde bir plajda görüntülendi. Plaja gelir gelmez kendini denize bırakan Ataizi bol bol yüzerek serinledi. Sonra şapkasını taktı ve şezlonguna geçerek dinlendi.

Haberin Devamı

BİRLİKTE GİREMEDİLER

Yarım saat sonra da Dinç Aydoğdu plaja geldi. İskelede yürüyerek merdivenlerin başına gitti. Hande Ataizi’ye seslenerek “Birlikte denize girelim” dedi. Ancak Ataizi bir yakınıyla daldığı sohbeti bitiremedi. O gelmeyince Dinç Aydoğdu kendini Bodrum’un serin sularına bıraktı. Sporunu hiç aksatmayan 50 yaşındaki Hande Ataizi genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle dikkat çekti.

ESTETİK Mİ?

50 yaşındaki Ataizi her zamanki gibi formda vücudu ile hayranlık uyandırırken yüzündeki değişim dikkat çekti. Göz kenarlarındaki çizgiler ve şişlikler akıllara 'Estetik mi yaptırdı?' sorusunu getirdi. Kamil SÜMER