'Timsah eti bile yedim'
Eşi Sezer Dermenci ve oğlu Kayon Ateş ile Sri Lanka’da unutulmaz anlar yaşayan İvana Sert, Ceylan Yapı’nın davetinde tatili değerlendirdi.
05 Mart 2024 , Salı 07:00
“İnanılmaz bir yer. Doğası ve insanlarının yaşam tarzı beni büyüledi. Tadı damağımızda kaldı” dedi. Sonra da ekledi: Ancak Sri Lanka mutfağının baharatlı yapısı bana uymadı. Biraz ağır geldi. Yoksa yeni tatlara açığım. Timsah ve hatta kanguru eti bile denedim!
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Kalsiyum deposu besin! Kemikleri taş gibi kuvvetlendiriyor: Bağırsakları motor gibi çalıştırıyor
- Aç karnına yarım bardak için! Her sabah içinler mum gibi eriyor: Yağları cayır cayır yakıp aç kalmadan zayıflatıyor
- Turistler kapış kapış alıyor! Sütten daha fazla kalsiyum içeriyor, vücuda tek seferde vitamin ve mineral depoluyor, kemikleri betona çeviriyor
- Zeytinyağı ile karıştırıp saçınıza sürün! Saç dökülmesini tarihe karıştırıyor: Telleri güçlendirip yeni saçların çıkmasını destekliyor
- 40 yıllık İtalyan şefin makarna tarifi! Evde İtalyan makarnası nasıl yapılır? Makarna yapmanın püf noktaları