Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor
Türkiye’de yeme-içme kültürünün marka ismi Vedat Milor, en özel lezzet rotalarıyla teve2'de. Ünlü gastronomi yazarı, yeni programı 'Vedat Milor ile Tadına Doyamadım' ile şehir şehir dolaşıyor, lokantaların menülerinde öne çıkan tatları keşfediyor.
05 Aralık 2023 , Salı 12:25
İstanbul, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’de kimi zaman “İyi döner nedir?” sorusunun peşine düşüyor, kimi zaman esnaf lokantalarının yemek kültürümüzdeki rolünün altını çiziyor."Yerel mutfaklar benim haysiyet meselemdir” diyen Vedat Milor hem geleneksel lezzetlerin dünden bugüne izini sürüyor hem de ünlü şeflerin imza yemeklerini tadarak yorumluyor.
Haberin Devamı
Yemek eleştirmenliğinde 20 yılı geride bırakan ve sektördeki standartların daha iyiye gitmesi için çaba gösteren Milor, tüketicilerin iyi yemeğin ne olduğunu bilmeleri gerektiğinin altını çiziyor. Vedat Milor ile Tadına Doyamadım programı, 10 Aralık Pazar günü teve2’de başlıyor.
BUNLARI DA OKUYUN
- Yoğurdun içine kaşık kaşık ekleyin! Kabızlığın kökünü kurutup kemikleri betona gibi yapıyor, doğadaki en kuvvetli magnezyum ve demir deposu!
- Faydasını duyan torba torba alıyor! Kilosu 50 TL: Doğal şeker ilacı, böbreklere reset atıp bağırsakları harıl harıl çalıştırıyor!
- Mantarın kökünü kurutuyor! Nasır, egzama ve mantara 5 dakikada çözüm, 1 damlası bile yetiyor, ayakları yumuşacık yapıyor
- Uzmanı uyarıyor: Göz çevresi kırışıklıkları olanlar dikkat! 4 Altın yöntemle kırışıklıkların önüne geçebilmek mümkün
- 1 bardak suya ekleyip için! İnsülin direncini terazi gibi dengeliyor: Vücudun savunma mekanizmasını makine gibi çalıştırıyor