Vedat Milor'dan patso itirafı
Gastronomi yazarı Vedat Milor, 'patso' için "utandıran bir itiraf"ta bulunacağını söylerken, "En iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok" dedi.
12 Mart 2021 , Cuma 16:46
Türkiye'de fast food yiyecekler arasında sıkça tercih edilen sandviç ekmeği ve patates kızartmasından oluşan 'patso'ya ilişkin Twitter'da yürüyen tartışmalara, gastronomi yazarı Vedat Milor da katıldı. Twitter'dan paylaşım yapan Milor, "Utandıran itiraf: Bir restoran eleştirmeni olarak patsonun en iyi nerede yeneceğine dair en ufak bir fikrim dahi yok" yazdı.
Haberin Devamı
Milor, sonraki paylaşımında ise, "Cevval girişimciler için iş fikri: Ekşi mayalı tost ekmeği içinde üçlü kızartma yöntemiyle hazırlanmış patates kızartması" dedi.
PATSO NEDİR?
Ekmek arası veya porsiyon olarak turşu ve isteğe göre ketçap ve mayonez ile sunulan papates kızartmasına patso denilmektedir.
BUNLARI DA OKUYUN
- Uykudan uyanır uyanmaz için! Beldeki yağları cayır cayır yakıyor, 3 günde 5 kilo verdiren içecek
- Dünyanın en zengin magnezyum kaynağı oymuş! Fosfor, manganez, demir ne varsa onda
- Faydası bilimsel olarak kanıtlandı: Demir, magnezyum, kalsiyum ambarı! Oturduğunuz yerden kas yaptırıyor
- Ilık suyla karıştırıp için! Göbekte biriken yağları eritiyor: Kalori yakımını hızlandırıyor
- Günlük burç yorumları! Filiz Özkol yazdı: Oğlak, Boğa, Yengeç ve diğer burç yorumları