Yargı’da Ilgaz parmaklıklar ardında

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da heyecan her geçen bölüm daha da artıyor. Yeni bölümden yayınlanan tanıtımda Ilgaz, kendisine kurulan tuzak sonunda parmaklıklar ardına giriyor.
Tetikçiyi yakalamak için Hilmi ile yaptığı anlaşma, Ilgaz’ın başına hiç tahmin edemeyeceği sorunlar açıyor. Dürüstlüğüyle bilinen Ilgaz’a kurulan tuzak onu bu kez suçlu pozisyona sokuyor. İşlemediği bir suçtan dolayı suçlanan Ilgaz’ı parmaklıklar ardında gördüğümüz tanıtım yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.
Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor. Yargı yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.
Bilinen en güçlü kolajen deposu! Her evde var ama yüzüne bile bakmıyoruz: Kemikleri beton gibi sağlamlaştırıyor, kolesterolü damardan silip atıyor!
D vitamini aktivasyonunu sağlıyor! Beyazını yiyip sarısını çöpe atmayın: Kalsiyum emilimini artırıp kemikleri zırh gibi koruyor
Her lokması ömrü kısaltıyor! Sindirim sistemini hasara uğratıyor: Damarları tıkayıp böbrekleri perişan ediyor
Her ay dip boyası masrafından kurtarıyor! Kuaförlerin sır gibi sakladığı yöntem: Boyanın için 1 parça ekleyin
Egzama, sedef ve mantarın kökünü kurutuyor! Cildin pul pul dökülmesini engelleyip sebum dengesi sağlıyor, 10 yaş birden gençleştiriyor!