Yasak dinlemedi

Yıldız Tilbe 20 Haziran’da 1600 yıllık bir tarihi olan Bodrum Antik Tiyatro’da konser vermişti. Sahnenin önündeki lahit mezara çıkmak isteyince görevli engellemişti.
23 Temmuz’da ise Teoman, mezarın üzerine uzanarak şarkı söyledi. Bunun üzerine 25 Temmuz’daki Göksel konserinde bu tarihi eserin başına güvenlik görevlisi dikildi. Ama 29 Temmuz’da Melike Şahin de mezara dayanarak konser verdi.
AYAKKABILARINI ÇIKARDI
İlk denemesinde başarılı olamayan Yıldız Tilbe önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konserde muradına erdi! Şarkıcı kırmızı bantla çevrili lahitin üzerine tırmandı. Topuklularıyla ayağa kalkamayınca güvenlik görevlisinin yardımıyla ayakkabılarını çıkardı. Yıldız Tilbe ‘Hastayım Sana’ şarkısını söyledikten sonra sahnesine geri döndü.
Pekmezi yıllarca yanlış yemişiz! Kalsiyum ve demir deposu karışım: Kemikleri taş gibi yapıyor, bağırsakları makine gibi çalıştırıyor
Dağ pırasası olarak biliniyor! Doğada kendiliğinden yetişen egzama ilacı
Hatay'da hasadı yapıldı! Depremzede çiftçilere dağıtılan fidelerden yetiştirildi: Günlük C vitamini ihtiyacını karşılıyor
1 kaşığı çinko eksikliğini bitiriyor! Balıkçıdan kilo kilo isteyin: Suyunu içen 100 yıl yaşıyor
Yemeğin acısını alan formül! İçine 1 kaşık ekleyin: Lezzetini zirveye taşıyor