Yeliz Yeşilmen: Eşim bana çok kızdı

Yeliz Yeşilmen Instagram sayfasında paylaştığı videoda hüngür hüngür ağlayarak “Dinmeyen, bitmeyen, sonu gelmeyen acılarım var” diyerek gündem olmuştu.
Yeliz Yeşilmen, Şubat 2010’da iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evlenmiş, Haziran 2010’da kızı Asya’yı, Ağustos 2015’te oğlu Birbey’i dünyaya getirmişti. Geçtiğimiz hafta eşi ile arasında kriz çıktığını belirtip ağlayarak “Sonumun şarkıcı Bergen gibi olmasını istemiyorum” demişti. Yeliz Yeşilmen dün Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ya bağlanıp “Bir takım sorunlarımız oldu. Bu çığlığımla belki kendimi kocama duyurmuşumdur” dedi.
'Kötü sonla bitmesin'
Yeliz Yeşilmen şöyle konuştu: “Kocamı zan altında bırakmak istemiyorum. Bergen’e bunu yapan adam ile eşimi bir tutamam. Sinirle ağzımdan çıktı bir şeyler. ‘Şiddet gördüm mü?’ Detay vermem bana yakışmaz. Her evlilikte şiddet oluyormuş. Bergen benzetmemden sonra eşim bana çok kızdı. Rezil olduğunu düşündü. Kol kırılır, yen içinde kalır. Filmin kötü sonla bitmesini istemiyorum, umarım sorunlarımızı çözeriz.”
Ilık suyla karıştırıp için! Göbekte biriken yağları eritiyor: Kalori yakımını hızlandırıyor
Chichester Üniversitesi profesörü açıkladı: 'Tüketenler kalp krizi geçirmiyor'
Kaşık kaşık içiyoruz ama bağırsakları mahvediyor! Böbrekleri diyalize sürükleyip ömürden 10 yıl çalıyor, tansiyonu birden fırlatıyor!
Şurubunu yapıp ılık suya 1 kaşık ekleyin! Her gün bir bardak içenin kan şekeri yerinden oynamıyor
Zayıflamak isteyenler için altın değerinde! Beslenme düzeninize ekleyince etkisini gösteriyor: Sıfır beden olmak isteyen tüketsin