'Yemek çok önemli'

Biran Damla Yılmaz, Kun Magazine dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı.
Gazete Haberi
Çok iyi bir şef olduğunu söyleyen Yılmaz “Yemek benim için aşırı önemli. Misafir ağırlamaya, sofralar hazırlamaya ve sonra herkes yemekten bir çatal aldığında hepsinin yüz ifadelerini izlemeyi çok seviyorum. Klasik tarifleri kullanma taraftarı biri değilimdir. Çoğu zaman farklı ya da kendi özel tariflerimi yaparım. Şimdiye kadar da hep geçer not almışımdır” dedi.
Kabuğunu kaynatıp bardak bardak için! Organlara format atıyor: Antioksidan depolarını fullüyor
Sezgileri en kuvvetli burçlar onlarmış! Ne hissetseler bir bir çıkıyor
70 derdin devası! Hazımsızlık ve bağırsak kurdunun şifası: 1 cezve suda kaynatıp için: Bardak bardak içince bağırsakları hafifletiyor
Doğada kendi kendine yetişen basur otu! Demeti 10 TL: 100 yaşına kadar yaşamanın sırrı ondaymış! Kan basıncını dengeleyen doğal tansiyon ilacı
Japonların kilo verme sırrı! Ilık suyla karıştırıp aç karna için: Metabolizmayı makine gibi çalıştırıyor