MagazinZirvede başladı

Zirvede başladı

Paylaş
Zirvede başladı

Kanal D’nin fenomen dizisi 'İnci Taneleri' yeni sezonun ilk bölümü ile reytingleri alt üst etti. Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı dizi, yeni sezona çok konuşulacak bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk bölümü, tüm kategorilerde reyting birincisi olurken, sosyal medyada da gündem oldu. ‘Azem’in saçı sakalı ağarmış şekilde yeniden hapiste görülmesi ve 'İnci Taneleri' kitabının yazarı olarak yaşadıklarını anlatması dikkat çekti.

‘KADINA ŞİDDET İNSANLIK SUÇUDUR’

Haberin Devamı

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’ yeni sezon ilk bölümünde son dönemdeki toplumsal hassasiyetleri ekrana taşıdı. Başrollerini Yılmaz Erdoğan (Azem) ve Hazar Ergüçlü’nün (Dilber) paylaştığı dizinin başlangıcında siyah ekran üzerinde “Kadına yönelik şiddet, büyük bir insanlık suçudur. Asla kabul edilemez!” ifadelerine yer verildi.

DİRENEN BİR KADIN: DİLBER

‘İnci Taneleri’, gerçekçi hikayesi ve kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık yaratan senaryosuyla ilk bölümünden itibaren dikkat çekiyor. Dizi, toplumsal cinsiyet eşitliği bağlamında da önemli mesajlar veriyor. Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı ‘Dilber’ karakteri de sanılanın aksine ayakları üzerinde durabilen, güçlü ve hayata karşı direnebilen bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. ‘İnci Taneleri’nin yeni bölümü 17 Ekim Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Haberin Devamı