Türkiye (Son Dakika) Meghan Markle, Prens William ile Prens Harry'nin arasını açtı

Meghan Markle, Prens William ile Prens Harry'nin arasını açtı

Paylaş
Meghan Markle, Prens William ile Prens Harry'nin arasını açtı

Prens William ile kardeşi Prens Harry’nin arası, Harry’nin yeni sevgilisi Meghan Markle yüzünden açıldı. William kardeşini aile geleneklerini hiçe sayıp, ilişkisini hemen basına açıklamakla suçladı

İngiltere Kraliyet tahtının ikinci sıradaki vârisi Prens William ile kardeşi Prens Harry’nin (32) arasının, 35 yaşındaki ABD’li aktris Meghan Markle yüzünden açıldığı ortaya çıktı.

Kraliyet Ailesi'ne yakın bir kaynak, Prens William’ın (34), kardeşinin geçtiğimiz aylarda Markle ile başlayan ilişkisini basına açıklamasının ardından çok sinirlendiğini söyledi.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan adı açıklanmayan kaynak, “Prens William, kardeşinin kraliyet ailesinin gizlilik ilkelerini hiçe saydığını söylüyor. Kardeşiyle çok yakın olduğunu, ancak kraliyet geleneklerinin Harry’nin özel hayatından çok daha önemli olduğunu vurguluyor. Bu nedenle de Harry’nin daha yeni başlamış bir ilişkiyi basına açıklamasına kızıyor” diye konuştu.

ÖZEL KORUMASI BİLE VAR


“Söz konusu ilişkinin ne kadar süreceğini kimse bilmiyor, ciddiler mi, evliliğe gidecek mi, bilmiyoruz...” diye konuşan Prens William, kaynakla yaptığı özel sohbette, “Harry’nin büyük bir hata yaptığını düşünüyorum. Hele duygusal bir konuşmayla bunu basına açıklaması ileride onu ve ailemizi daha zor bir duruma sokacak” ifadelerini kullandı.

Prens Harry’nin, sevgilisi Markle’a kraliyet koruması tahsis etmesine de sinirlenen Prens William, bunca olumsuzluğa karşın kardeşinin ilişkisini destekleyeceğini söyledi.

VATAN



Haberin Devamı