Magazin Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusu uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusu uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Paylaş
Muhteşem Yüzyıl'ın ünlü oyuncusu uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide "Behram Paşa" karakterini canlandıran oyuncu Adnan Koç ile Esaretim Sensin dizisinde Emir Ağa karakterini canlandıran Mehmet Hayri Koç, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda kokainle yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, yönetmenliğini Denis Yeleonski'nin yaptığı Doğu-Batı adlı Rus dizisinde de oynayan ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı televizyon dizisinde oynadığı 'Behram Paşa' karakteriyle dikkat çeken Adnan Koç’u, Ataşehir İçerenköy’deki bir kafeye düzenlediği baskınla yakaladı. Koç, 3 kardeşi ve 1 arkadaşı ile üzerinde bulunan kokain maddeleri ile birlikte suçüstü yakalandı.


ADNAN KOÇ UYUŞTURUCUYU POLİSE VERMEMEK İÇİN...

İddiaya göre polis, ‘torbacı’ olarak adlandırılan ve tanınmış isimlere uyuşturucu madde temin ettiği ileri sürülen Sinan B.'nin dizi oyuncusu Adnan Koç'a uyuşturucu madde temin ettiğini belirledi. Torbacı Sinan B.’yi Avcılar’dan Ataşehir’e kadar takip eden polis, satıcının Adnan Koç’la İçerenköy’de bir kafede buluştuğunu belirledi. Uyuşturucu alışverişinin ardından operasyonu gerçekleştiren polis, Adnan Koç ile kardeşleri A. Koç, Ş. Koç, M.H. Koç, ile yanındaki arkadaşı M.P. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Yakalanan dizi oyuncusunun kolunun alçıda olması dikkat çekti.
Dizi oyuncusu Adnan Koç’un baskın sırasında üzerinden bir miktar kokain çıktığı ve bu uyuşturucuları polise vermemek için direnç gösterdiği öğrenildi.

Adnan Koç'a uyuşturucu madde kullanımına yer temin etmek ve uyuşturucu ticareti gerekçesiyle işlem yapılırken, torbacı Sinan B. de benzer suçtan tutuklandı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen Adnan Koç, üç kardeşi ve diğer şüphelilerle birlikte adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında detaylı incelemeler sürüyor.

Oyuncu Adnan Koç, bir dönem yönetmenliğini Denis Yeleonski'nin yaptığı ‘Doğu-Batı’ adlı Rus dizisinde de oynamış, ayrıca ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı televizyon dizisinde de 'Behram Paşa' karakteriyle rol almıştı.



ADNAN KOÇ KİMDİR?

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Behram Paşa olarak karşımıza çıkan Adnan Koç, 26 Haziran 1981 Mardin doğumludur.
Müzik eğitimini, Emin Ongan Üsküdar Musiki Derneği'nde aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 9 Eylül Üniversitesi'nin koristliğini ve solistliğini yaptı. Ekol Drama Okulu'nda Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı. TRT - KASDAV işbirliği ile yapılan 2006 Türkiye Geneli TSM Ses Yarışması birincisi oldu. 12 TV filminde başrol aldı. Dermatolog Dilek Koç ile evli olan Adnan Koç'un Mehmet Efe adında bir oğlu var.

MEHMET HAYRİ KOÇ KİMDİR?


Mehmet Hayri Koç, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Mehmet Hayri Koç; Fox Tv’de yayınlanan Esaretim Sensin adlı günlük dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve dizide Emir karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı