Magazin Oyuncu Tolga Pancaroğlu'na sevgilisinden şok suçlama!

Oyuncu Tolga Pancaroğlu'na sevgilisinden şok suçlama!

Paylaş
Oyuncu Tolga Pancaroğlu'na sevgilisinden şok suçlama!

''Baba Can'dır'' dizisinin 'Egemen'i Tolga Pancaroğlu hakkında sevgilisi Eda Pera Küçük şok bir suçlama yaptı. Eda Pera Küçük, Tolga Pancaroğlu'nun kendisine şiddet uyguladığını söyledi. Taraflar canlı yayında karşı karşıya geldi!

Sunucu Eda Pera Küçük, üç yıldır birlikte olduğu oyuncu Tolga Pancaroğlu'nun kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Darp raporu alan Eda Pera Küçük, savcılıktan koruma kararı çıktığını belirtti.

"GİZLİCE VİDEOLARIMI ÇEKTİ"

''Baba Can'dır" adlı dizide rol alan Tolga Pancaroğlu'nun sevgilisi Eda Pera Küçük, şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa başvurduğunu açıkladı.


Oyuncu Tolga Pancaroğlu kimdir?


Eda Pera Küçük, "Tolga, ilişkimizin birinci yılından sonra beni dövmeye başladı. Ayrıldım ama üç hafta sonra tekrar barıştık. Ancak şiddet uygulamaya devam etti. 'Ben oyuncuyum, benim dediğim olacak. Sen evde oturacaksın, çalışmayacaksın' diyordu. Gizlice çektiği videolarımla tehdit ettiği için ondan ayrılamıyordum" diye konuştu.



"BANA BIÇAK ÇEKTİ, ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ"

Sunucu Eda Pera Küçük, ölümden döndüğünü de şu sözlerle anlattı:

Arkadaşlarımın polise haber vermesiyle ölümden döndüm. En son dövdüğünde bir hafta hastanede yattım. Belgelerimle savcılığa başvurdum, koruma kararı çıktı. Fakat Tolga bu kararı da ihlal etti, şu an hakkında yakalama emri var. Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum.

TARAFLAR KARŞI KARŞIYA!

Taraflar Duymayan Kalmasın programında canlı yayında karşı karşıya geldi.

Sunucu Eda Pera Küçük ''Elimde kanıtlarım olmadan benim burada ne işim var. Ben çok korkuyorum. Savcılığa gitmemin nedeni dayak değil, ''özel görüntülerim var'' diyerek tehdit ediliyorum.'' dedi.

Oyuncu Tolga Pancaroğlu da iddialar karşısında 'Benim de elimde deliller var ama hukuki yollarla çözceğim'' dedi.


Haberin Devamı