Magazin Rabia ve Melis Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor?

Rabia ve Melis Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor?

Paylaş
Rabia ve Melis Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor?

Kısmetse Olur 12 Mart Pazar haftanın finali fragmanında eski gelin adaylarından Melis ve Rabia eve giriyor, herkes büyük bir şok yaşıyor! Melis, ayağının tozuyla tüm damat adaylarını eleştiri yağmuruna tutuyor!

Haftanın finalinde sürprizler üst üste yaşanıyor! Kısmetse Olur evinde gergin bir eleme gecesi yaşanırken, Adnan fenalaşıyor.

Evdeki tartışmalardan yorulan Adnan, zor anlar yaşıyor ve Didem ona destek oluyor. Ardından yaşanan bu gerginlikler Didem'i de çileden çıkarıyor. Didem, gözyaşlarını tutamıyor.



RABİA VE MELİS EVE GERİ DÖNÜYOR



Ve gecenin sürprizi eski gelin adaylarından Rabia ve Melis'in eve dönmesiyle devam ediyor. Gelinler evine giriş yapan Rabia, tüm arkadaşlarına sarılarak müjdeyi veriyor.

Damatlar evinden giriş yapan gelin adayı ise geçtiğimiz sezona damgasını vuran Melis oluyor. Eve geldiği gibi herkesi eleştiri yağmuruna tutan Melis yine rahat durmuyor!

Peki Melis ve Rabia eve girerken, hangi gelin adayı veda edecek? Eleme sadece gelinler evinden mi olacak yoksa damat adaylarını bekleyen kötü bir sürpriz olacak mı?


Kısmetse Olur'da Tuğçe'den Akın'a tokat gibi sözler!

Haberin Devamı