Soğan kabuğunun mucizesi
Türkler yemeklerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelen soğanın kolestrolü düşürdüğü ortaya çıktı
25 Mayıs 2014 , Pazar 21:13
Diyet uzmanları soğan kabuklarının yemeklere katıldığında kolesterolü düşürdüğünü ve damar sağlığına büyük fayda sağladığını söyledi. ‘WeightLossResources’ adlı sağlık sitesinden araştırmacılar soğan kabuğunda bulunan ‘quercetin’ adlı bitki pigmentinin hem tansiyonu düşürdüğünü hem de atardamarlarda oluşan tıkanmalara engel olduğunu belirtti. Uzmanlar, soğan kabuğunun bilinçsizce çöpe atıldığına dikkat çekti.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Böbrek ve kalp hastalıklarına yol açıyor! Aşırı tüketimine dikkat
- Ağız ve diş sağlığı oldukça kritik! Sağlıklı yaşamı etkiliyor
- Bu içecek cinsel performansı %50 düşürüyor! Ağzınıza bile sürmeyin, cinsel hayatınızı yok ediyor
- İşitme kaybına yol açıyor! Tıkanıklığı açarken enfeksiyona neden oluyor: Hijyen isterken sağlığınızdan olmayın
- Her yıl 2.5 milyon insan yakalanıyor! Pasif içicilik bile riskini yüzde 30 yükseltiyor