Magazin Samsun'da saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'ın son durumu

Samsun'da saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'ın son durumu

Paylaş
Samsun'da saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'ın son durumu

Samsun'da sahne aldığı barda saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'la ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çıkan olay sonrası dışarıya kaçırılan Kerimcan Durmaz mekan önünde eli sopalı bir grup genç tarafından darp edilmiş. Kaşı patlayan, elmacık kemiği zarar gören Kerimcan Durmaz İstanbul'da tedavi altında

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın Saıktı.

Renkli Sayfalar’ın haberine göre mekana Kerimcan Durmaz’ı izlemeye gelen kalabalık bir gruptan sadece dördü yaşı tuttuğu için alınmış. En ön sırada 4 kişilk masa tutup 2.500 lira ödemişler.

Kerimcan performansını sergilediği sırada, kalabalık gruptan içeriye girebilen dört kişiden biri Kerimcan’ın dj kabinine şişe fırlatmış.




ANNE VE BABASI KERİMCAN’IN BAŞINDAN AYRILMIYOR

Olay sonrası Nişantaşı'nda bir hastanede tedavi altına alınan Kerimcan Durmaz’ın gün içinde taburcu edilmesi bekleniyor. Dün magazin muhabirlerinin mikrofonlarına konuşan Kerimcan’ın annesi de iddiaları yalanlamıştı ancak her ne kadar oğlunun hiçbir şikayeti olmadığını söylese de yüzündeki ifade durumun ciddiyetini ortaya koyuyordu.

KERİMCAN DURMAZ'A SALDIRAN 4 KİŞİ POLİSE TESLİM OLDU


San polise giderek teslim oldu.

Kerimcan Durmaz, 2 gün önce bir AVM’de bulunan eğlence merkezi tarafından konser için Sa.



"TABANCA KULLANMADIK, ŞİŞE ATTIK" DEDİLER

Polis, şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Aranan şüpheliler Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. bugün Irmak Polis Merkezi’ne giderek Kerimcan Durmaz’ı darp ettiklerini söyleyip teslim oldu. Polise ifade veren şüpheliler, olayda tabanca kullanmadıklarını belirtip, şişe attıklarını, yere düşen şişelerden çıkan sesleri, çevredekilerin silah sesi sandıklarını dile getirdi.



"RTÜK BUNLARI KALDIRSIN"

Polis Merkezi’nden çıkarılarak adli tabibe götürülen şüpheliler, "Tek gözlü canavarlar bilsin, bu gençlik herşeyi biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bahçeli’ye sesleniyoruz. RTÜK bunları kaldırsın. Gençliğimizi i... yaptılar. Bunu herkes bilsin" dedi.



"KARADENİZ BÖYLELERİNİ KALDIRMAZ"

Öte yandan polis merkezinin önünde şüphelileri bekleyen yaklaşık 20 kişi, "Böylelerini Sa diye bağırıp alkış tuttu.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


VALİLİK'TEN AÇIKLAMA


Saıklama yapıldı.

Açıklama şöyle:

"İlimiz Canik ilçesinde faaliyette bulunan Turizm İşletme Belgeli bir işyerinde 23.00- 02.00 saatleri arasında herhangi bir resmi müracaat ve bildirimde bulunulmaksızın konser düzenlendiği, aynı gün saat 23.00 sıralarında haber merkezine belirtilen yerde kavga olduğuna dair ihbar geldiği, kısa sürede bölge ekiplerinin intikal ederek ihbara konu işletme sorumlusuyla görüştükleri ve herhangi olu

"ATEŞLİ SİLAH EMARESİNE ULAŞILMADI"


Açıklamada kavganın mağduru olan kişilerin basit tıbbi müdahale ile giderilebilir tarzda yaralanmış oldukları belirtilirken, "Herhangi bir hayati tehlike durumunun mevcut olmadığı ve şuana kadar mağdurlara yönelik ateşli silah kullanıldığına ilişkin herhangi bir iz ve emarenin tespit edilmediği anlaşılmıştır. Ayrıca, söz konusu konser faaliyeti ile ilgili olarak organizatörler tarafından 11.05.2002 tarih ve 24752 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı’nın 82 numaralı Genelgesi kapsamında herhangi bir müracaatta bulunmadıkları tespit edilmiş olup, bu konuda da gerekli idari işlem tesis edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Kerimcan Durmaz’a darp olayında yeni gelişme

Saler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Haberin Devamı