Magazin Sen Anlat Karadeniz'e yeni oyuncu! İlayda Çevik kimdir?

Sen Anlat Karadeniz'e yeni oyuncu! İlayda Çevik kimdir?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz'e yeni oyuncu! İlayda Çevik kimdir?

Sen Anlat Karadenzi'in 9. bölümünde diziye Karagül dizisinden tanıdığımız İlayda Çevik dahil oluyor. Yeni bölümde kocasından şiddet gören bir kadını canlandıran İlayda Çevik, dizinin takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Peki İlayda Çevik kimdir?

Sen Anlat Karadeniz çarşamba günlerine damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü büyük ilgi gören diziye yepyeni böir oyuncu dahil oldu. Dizide erkek şiddetine maruz kalan İlayda Çevik'in performansı ve diziye getireceği etki merak ediliyor.

Daha önce Karagül dizisinde rol alan İlayda Çevik'in kim olduğu da dizinin hayranları tarafından ayrıca merak ediliyor.

İLAYDA ÇEVİK KİMDİR?


İlayda Çevik, 22-12-1994 Balıkesir doğumludur. İlk olarak, küçük yaşlarda Burhaniye Belediye Tiyatrosunda oyunculuk yapan başarılı oyuncu, ortaokul çağında iken Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinden tiyatro eğitimi almıştır. Daha sonra Müjdat Gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimine devam etmiştir.

Fransızca ve almanca bilen güzel ve başarılı oyuncu, ilk profesyonel tiyatro performansını da, Çocuk Bahçesi isimli çocuk oyunu ile yapmıştır. İlerleyen yıllarda Duru Tiyatrosunda oyunculuk eğitimine devam etmiş ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir. Halen üniversite eğitimine devam eden İlayda Çevik, Karagül isimli dizi filmde, ilk kez Türk televizyon seyircisi karşısına çıkarak, büyük bir beğeni kazanmıştır.

İlayda Çevik Hakkında Genel Bilgi

Doğum yeri: Balıkesir

Doğum tarihi: 22-12-1994

Boy: 1.68cm

Kilo: 56

Saç rengi: Kumral

Göz rengi: Mavi

Haberin Devamı