Magazin Şeyma Subaşı: Hayatta pozitif olmak bana hep kazandırdı

Şeyma Subaşı: Hayatta pozitif olmak bana hep kazandırdı

Paylaş
Şeyma Subaşı: Hayatta pozitif olmak bana hep kazandırdı

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğinden doğan kızı Melisa ile Miami'de vakit geçiren Şeyma Subaşı, takipçileriyle renkli hayatından paylaştığı karelerin yanında kendisine gelen bazı yazıları da paylaşıyor. Bir takipçisinin yolladığı yazıyı beğenip paylaşan Şeyma Subaşı, paylaşıma 'Hayatta pozitif olmak bana hep kazandırdı' diyerek destek verdi

Hayatıyla ilgili renkli kareleri sürekli sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, son olarak takipçileriyle kendisine gelen uzunca bir mesajı paylaşmış. Uzun metni, “Birisi bu yazıyı yollamış” satırlarıyla paylaşan Şeyma Subaşı metnin altına, hayata pozitif bakmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan ifadeler yazmış. İşte Şeyma Subaşı’na gelen o yazı:



Şeyma Subaşı, bu yazıyı paylaştıktan sonra altına hayata pozitif bakmanın öneminden bahseden bir yazı eklemiş.

'GERÇEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER'


İşte Subaşı’nın o satırları:

“Nereden olduğunu bilmiyorum birisi bu yazıyı yollamış. Şansa gördüm. Her zaman pozitif olmaktan-iyi düşünmek ve iyi olmaktan bahsederim ya… İşte ben yine aynı şeyi söyleyeceğim. Hayatta pozitif olmak bana hep kazandırdı. (Hiçbir zaman savaşa girmiş olmamama rağmen) Elbet bir gün her şeyi (neyin-nasıl olduğunu-başladığını -sürdüğünü-bittiğini-tekrar başladığını) gerçekleriyle öğreneceksiniz ama tabi ki de isteyen istediğine -duyduğuna inanıp düşünmekte serbest. Bu arada son olarak sunu söylemeliyim ‘gerçek’ enerjinin farkındayım gerçek olan herkese çok teşekkürler..) Sevgiler (ve yazı için tekrar…)”

Haberin Devamı