Magazin Şeyma Subaşı: Komplo kuranlara ne yaptım diye sormak isterdim

Şeyma Subaşı: Komplo kuranlara ne yaptım diye sormak isterdim

Paylaş
Şeyma Subaşı: Komplo kuranlara ne yaptım diye sormak isterdim

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, kendisine komplo kuranlarla ilgili kamera karşısına geçip ilk kez konuştu. Şeyma Subaşı, "Onlara 'Size ne yaptım?' diye sormak isterdim." dedi

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan hakaret eden çete çökertildi. 30 kişinin gözlatına alındığı operasyonla iligili Şeyma Subaşı kamera karşısına geçip ilk kez konuştu.

"ONLARA NE YAPTIM?"

Şeyma Subaşı konuyla ilgili olarak, "Bana neden bu komployu kurdular bilmiyorum. Onlara, 'Size ne yaptım?' diye sormak isterdim." dedi. Subaşı, komployu kuranların yakalanmasına çok sevindiğini de belirtti.

Dedektif tuttu iddialarına ise gülerek yanıt veren Şeyma Subaşı, dedektif tutulmadığını söyledi.


Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı


Sosyal medyada paylaşımları ile adından söz ettiren Şeyma Subaşı konu hakkında ''Hayat benim için nasıl geçiyorsa öyle paylaşıyorum. Herkes paylaşıyor'' dedi.

YENİ BİR İŞ Mİ?

Şeyma Subaşı, yakın zamanda modaya yönelik bir akıllı telefon uygulaması çıkaracağını sözlerine ekledi. Ancak net bir tarih vermedi.


Şeyma Subaşı: Skeçler devam edecek


''BACAKLARIM TİTRİYOR''

İlk defa birebir kameralar karşısında röportaj verdiğini söyleyen Şeyma Subaşı ''İlk defa böyle bir röportaj veriyorum. Bacaklarım titriyor''' dedi.

Haberin Devamı