Spor19.07 hediyesi En-Nesyri! Mourinho ikna etti

19.07 hediyesi En-Nesyri! Mourinho ikna etti

Paylaş
19.07 hediyesi En-Nesyri! Mourinho ikna etti

Fenerbahçe, Faslı golcünün transferinde mutlu sona ulaştı. Sevilla’ya 20 milyon euroya ödenmesi beklenirken 4 yıllık anlaşma yapılan En-Nesyri’ye senelik 4 milyon euro verilecek.

Fenerbahçe, uzun süre uğraş verdiği Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. İspanyol basını, sarılacivertllierin Sevilla ile yaptığı son görüşmede Faslı oyuncunun bonservisi için 20 milyon euroya kadar çıktığı ve Endülüs ekibinin bu teklifi kabul ettiği belirtildi. 27 yaşındaki golcüyle 4 yıllık sözleşme imzalanacak. En-Nesyri senelik 4 milyon euro net ücret ve başarı bonusu kazanacak.

Haberin Devamı

MOURİNHO İKNA ETTİ

Görüşmelerde teknik direktör Jose Mourinho’nun etkin rol aldığı ve futbolcuyu ikna etmede önemli bir görev üstlendiği ifade edildi. Sevilla ile iki Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Youssef En-Nesyri, geçen sezon 41 maçta 20 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

MAXİMİN İLK 11’E

Fenerbahçe’nin 4 yeni transferi Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Maximin’in hazır halde olduğu göze çarptı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun Lugano deplasmanında bu dörtlüden Maximin’e ilk 11’de şans verebileceği öğrenildi. Fransız sol kanat, hocasından forma bekliyor.

İLK İDMANINA ÇIKTI

Fenerbahçe, Lugano maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarılacivertlilerde yeni transfer Allan Saint- Maximin, takımla birlikte ilk kez çalıştı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’DE OLMAK AYRICALIK

Edin Dzeko, Mert Hakan Yandaş ve Dusan Tadic, FB TV’ye 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’ne özel açıklamalarda bulundu. Mert Hakan Yandaş: “Kulüp olarak bütün branşlarda amatör ve profesyonel inanılmaz bir seviyedeyiz. Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen spor kulübüyüz. Zaten bu her şeyi açıklıyor. Birlik olduğumuz zaman kazanamayacağımız hiçbir savaş yok ve ben bunu çok seviyorum.” Dzeko: “Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğunu söyleyebilirim. Bu kadar uzun yıllardır şampiyon olamaması çok üzücü ama bizler zaten bunun için buradayız. Bu sene ve önümüzdeki senelerde başarı elde edebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” Tadic: “Fenerbahçe sadece Türkiye’de değil Avrupa çapında çok büyük bir kulüp. Burada oynamak bizler için ayrıcalık, bir gurur.”

DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ

Fenerbahçe, Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajı yayınladı. Özetle şu ifadeler yer aldı: “Yetiştirdiği binlerce sporcusu, gölgesinde kenetlenen milyonlarca taraftarıyla Türkiye’nin göz bebeği, dünyanın en büyük spor kulübü. Ve bugün, seni sevenler için en anlamlı gün. Bugün, kalbini sarı lacivert renklere adayan milyonlarca taraftarın haykırıyor: Dünya Fenerbahçeliler günümüz kutlu olsun. İyi ki Fenerbahçe!”

EN DEĞERLİSİ FERDİ KADIOĞLU

Transfermarkt, EURO 2024’te forma giyen futbolcuların piyasa değerini güncelledi. Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig tarihine geçti. Yıldız futbolcu 30 milyon euroyla ligin en değerli ismi oldu. Sarı-lacivertli yönetim, birçok talibi olan Ferdi’yi bu sezon transfer döneminde satmayı düşünmediklerini dile getirmişti.

Haberin Devamı

WESLEY İDDİASI

Fenerbahçe’nin, Corinthians’ta forma giyen kanat hücumcusu Wesley için teklif yaptığı iddia edildi. UOL Esporte’nin haberine göre; sarılacivertli kulüp, Wesley’i kadrosuna katmak için Brezilya takımına 18 milyon euro bonservis bedeli önerdi ancak Corinthians bu teklifi kabul etmedi. Haberde, Fener’in teklifi yükselteceği belirtildi.