Spor3 transfer yakın

3 transfer yakın

Paylaş
3 transfer yakın

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, “Lisans çıkartabilecek hale geldiğimiz anda hemen üçe yakın takviye planımız var. O takviyelerimiz hemen hemen hazır sayılır” dedi.

Beşiktaş’ın başkanı Hasan Arat, taraftarlara transfer müjdesi verdi. Yeni sezonda şampiyonluk ulaşacaklarına inandığını belirten Arat, “Lisans çıkartabilecek hale geldiğimiz anda hemen üçe yakın takviye planımız var. O takviyelerimiz hemen hemen hazır sayılır” dedi. Arat, şunları söyledi: “Camiamız çok motive. Bu bir maraton, bunu unutmayalım. Bu maratonda inişler çıkışlar yaşayacağız. Bu inişler çıkışlarda çok sağlam durmamız lazım. Avrupa’da başarı kazanmak çok önemli bir hedef. Yani Beşiktaş’ta şu anda Avrupa’da final oynamış bir hoca var. İnşallah takımımız o heyecanı, Avrupa kupalarında da verir.”

Haberin Devamı

AMİR GİTTİ NDOUR GELİYOR

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic’in 1 yıllığına Çaykur Rizespor’a kiralandığını duyurdu. Orta sahaya yeni takviye için kollarını sıvayan siyah-beyazlı yönetim, PSG’den 20 yaşındaki futbolcularından Cher Ndour ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. İtalyan futbolcu son sezonun ilk yarısını PSG’de ikinci yarısını ise kiralık olarak Braga’da geçirmişti.

ÖNCE İDMAN SONRA UÇUŞ

Beşiktaş, Samsun maçının son çalışmasını Ümraniye’de yaptı. Siyahbeyazlılar, akşam saatlerinde Samsun’a gidip maç için kampa girdi.

SAMSUN’DA SEZON STARTI

Beşiktaş, yeni sezonu bugün Samsun’da açıyor. Siyah-beyazlılar, Samsunspor ile deplasmanda saat 21.45’te karşılaşacak. Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni kariyerinin ilk lig maçına çıkacak. Aboubakar, Can Keleş, Zaynutdinov, Amartey, Montero, Samsun’a götürülmedi.

Haberin Devamı