SporABD – İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? ABD – İtalya voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi?

ABD – İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? ABD – İtalya voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi?

Paylaş
ABD – İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? ABD – İtalya voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi?

ABD ve İtalya voleybol takımları, önemli bir maçta karşı karşıya geliyor. 2024 Paris olimpiyat oyunları kapsamında gerçekleştirilen voleybol müsabakalarında heyecan dorukta. Peki, ABD – İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? ABD – İtalya voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi?

 ABDİtalya voleybol maçı canlı izlemek isteyen birçok sporsever tarafından araştırmalar devam ediyor. ABD ve İtalya voleybol takımları sahaya çıkıyor. Bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler, maçın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, ABD – İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? ABD – İtalya voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi? 2024 Paris Olimpiyatları maçı!

Haberin Devamı

ABD – İTALYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

ABD ile İtalya, Paris 2024 Olimpiyatları Kadınlar Altın Madalya maçı için karşı karşıya geliyor. Bu önemli karşılaşma, 11 Ağustos 2024 Pazar günü gerçekleşecek. Voleybolseverler için büyük bir heyecana sahne olacak bu maç, Paris'teki South Paris Arena Stadyumu'nda oynanacak.

ABD – İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta ABD – İtalya voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi

ABD – İTALYA VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

ABD – İtalya voleybol maçı, 11 Ağustos 2024 Pazar günü saat 14:00'te başlayacak. Bu karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler, Eurosport ve Eurosport 9 kanallarından yayını takip edebilirler. Maç, çeşitli platformlar üzerinden şifreli olarak izlenebilecek.

ABD – İtalya voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta ABD – İtalya voleybol maçı ne zaman, şifresiz mi

ALTIN MADALYA MÜCADELESİ

ABD ve İtalya, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadın voleybolunun en prestijli mücadelesi için finalde karşı karşıya gelecek. Oynadığı 5 maçın tamamını kazanan İtalya, finalde de aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyor. Diğer taraftan, ABD ise A Grubu'ndaki başarılı performansını çeyrek final ve yarı finalde de devam ettirdi. Polonya’yı çeyrek finalde, Brezilya’yı ise yarı finalde yenerek finale adını yazdıran ABD, güçlü rakibi İtalya ile altın madalya mücadelesi verecek.

Haberin Devamı