SporAdalet istiyoruz

Adalet istiyoruz

Paylaş
Adalet istiyoruz

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, “Türkiye’de başka bir şey oynanıyor. Bize karşı bazı kurallar uygulanıyor. Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz. TFF’ye belgeleri sunduk. Sistemi yıkıp şampiyon olacağız” dedi.

Fenerbahçe’nin asbaşkanı Acun Ilıcalı, hakem kararları ve gündemde yer alan konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. “Ayrıcalık değil adalet istiyoruz” diyen Ilıcalı’nın dikkat çeken açıklamaları şöyle: “Ben somut konuşuyorum. Kimse laf kalabalığı yapmasın. Galatasaray’a 14 sarı kart gösterilmiş. Torreira’ya sarı kart verilmiyorsa, adil değildir. Galatasaray ile oynadığımız maç 17 dakika durdu, 6 dakika uzatma verildi. Başkanımız ‘Operasyona hazır olun. Futbolcuları motive edin’ dedi. Antalyaspor maçında Dzeko, ofsayt mı değil mi bilinmiyor. Bizim maçlarda VAR kalktı. Türkiye’de başka bir şey oynanıyor. Kurallar uygulanmıyor. Bunun adı rezalet! Nedense Fenerbahçe’ye karşı bazı kurallar uygulanıyor. Konu Fenerbahçe’yse kimseyi tanımam.

Haberin Devamı

TFF’YE BELGELER SUNDUK

Okan Buruk, hakeme ‘Burada maç yönetemezsin’ diyor. Doğru söylüyor. Hakemi tehditten sonra maçın uzatması 6 dakikaya düşüyor. TFF’ye bugün ziyarette bulunduk ve belgeleri sunduk. ‘Haydi saldıralım, yüklenelim’ federasyonu değil. Bu federasyon bize sözler vermişti adalet getirmek istiyor. TFF adalet istiyor, biz de adalet istiyoruz. Ayrıcalık istemiyoruz. Bunu başaracağız. Ortalığı yakarak, yıkarak değil; somut örneklerle, iletişimle yapacağız. TFF’yi neden yıkacağız? TFF Başkanı ‘Sorun yok’ dese, başka bir tavır alırız. TFF Başkanı, hakemlerle konuşmuyor. Sadece oradaki görevlileri değiştirebilir. Sistemi devirip şampiyon olacağız.”

KİM OLDUĞUNU AÇIKLA

Galatasaraylı yönetici Eray Yazgan, Acun Ilıcalı’ya cevap verdi. Yazgan, “Acun Bey, hiçbir joker hakkı kullanmadan Fenerbahçe’ye karşı olan yapının da kim olduğunu açıklamaya VAR MISIN? En önemlisi de yarın çıkıp kendi oyuncunun (Mert Hakan) terbiyesizliği hakkında konuşacak mısın?” dedi.

Haberin Devamı

EDİN DZEKO BİR ADIM ÖNDE

Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho’nun Twente maçında forvette kimi oynatacağı merak konusu. En Nesyri’nin son maçlarda daha istekli görünmesi Mourinho’nun yüzünü güldürürken Portekizli hoca, Edin Dzeko’yla başlamaya devam edecek. Faslı futbolcu, Hollanda’daki maçın ilerleyen dakikalarında şans bulacak.

YENİ İKİLİ DJİKU-BECAO

Çağlar Söyüncü’nün sakatlanması nedeniyle savunma hattında mecburi değişikliğe gidilecek. Jose Mourinho’nun Twente maçında Becao’yla birlikte Djiku’ya savunmada görev vermesi bekleniyor. Amrabat da sık sık savunmaya gelip bu ikiliye yardımcı olacak.

ELAZIĞSPOR’DAN ESPRİLİ GÖNDERME

TFF 2. Lig ekibi Elazığspor, Jose Mourinho’nun Antalyaspor maçındaki diz üstü bilgisayarından yaptığı VAR tepkisine esprili bir göndermede bulundu. “Herkesin hayran olduğu birileri var, onun bile” yazılı paylaşımında bordo-beyazlı kulüp laptop görseline takım 11’ini yerleştirdi.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Avrupa Ligi’nde 2. hafta maçlarını yarın oynayacak olan temsilcilerimizin hakemleri açıklandı: Twente-Fenerbahçe: Chris Kavanagh (İngiltere), Rigas Skola-Galatasaray: Filip Glova (Slovakya), Beşiktaş- Frankfurt: John Beaton (İskoçya)

Haberin Devamı