SporAda'ya çıkarma

Ada'ya çıkarma

Paylaş
Ada'ya çıkarma

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer görüşmeleri için İngiltere’ye gitti. Doğan’ın gündeminde Wout Weghorst ile Okay Yokuşlu var. Bordo-mavililerin patronu, Onuachu için de Southampton ile son bir kez pazarlık masasına oturacak.

Trabzonspor’da başkan Ertuğrul Doğan, transfere bizzat el attı. Geçtiğimiz günlerde “En az 5-6 oyuncu daha alacağız. Orta sahaya takviye olacak. Yıldız bir golcü ile de görüşüyoruz” açıklamasında bulunan Doğan, transfer görüşmeleri için İngiltere’ye çıkarma yaptı. Doğan’ın bahsettiği forvet ve orta sahanın Wout Weghorst ile Okay Yokuşlu olduğu ortaya çıktı. Doğan, Burnley ile sözleşmesi önümüzdeki yıl bitecek olan Hollandalı golcü için pazarlık masasına oturacak.

Haberin Devamı

31 yaşındaki futbolcu, EURO 2024’te Türkiye ile oynadıkları maç öncesi, “Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz” demişti. Doğan’ın ikinci durağı West Bromwich olacak. Doğan, teknik patron Abdullah Avcı’nın çok istediği Okay için İngiliz ekibini ikna etmeye çalışacak. Doğan ayrıca Onuachu için de Southampton ile de bir görüşme gerçekleştirecek. İngiliz temsilcisi, Nijeryalı forvet için tok satıcıyı oynamaya devam ederse bu transfer askıya alınacak.

TEKLİFE BAKARIZ

Başkan Ertuğrul Doğan, İngiltere seyahati öncesi Mendy’ye bazı takımların talip olduğunu söyledi. Fransız futbolcunun yeni sezon planlamasında önemli bir yeri olduğunu ifade eden Doğan, “Konuşulan ve ilgilenen kulüpler var ama şu anda vermeyi düşündüğümüz bir oyuncumuz değil. Ama çok farklı bir teklif sunulur, 15 milyon euro ve üzeri bir rakam önerilirse o zaman düşünürüz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

MALHEİRO SABIRSIZ

Karadeniz ekibinin yeni sağ beki Malheiro, taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyor. Bordo-mavili takıma gelmeden önce Bosingwa ile Perreira’dan bilgi aldığını belirten Portekizli oyuncu, “Her ikisi de ‘Hiç düşünme, koşa koşa git. Tam bir futbol şehri olan doğa harikası Trabzon’da ve Trabzonspor’da çok mutlu olacaksın’ dedi. Bu sözler, kararımda çok etkili oldu. Forma giymek için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

GOMEZ’E VAR MI TALİP!

Abdullah Avcı’nın yeni sezon planlarında yer almayan ve yönetimin kendisine takım bulması için talimat verdiği Maxi Gomez, bireysel antrenmanlarına Trabzon’da devam ediyor. Ancak şu ana kadar oyuncuya herhangi bir resmi teklif gelmedi. İlk etapta Gomez’i satmayı planlayan bordo-mavili yönetim, bir süre daha teklif bekleyecek