SporAlex'den anlamlı veda

Alex'den anlamlı veda

Paylaş
Alex'den anlamlı veda

Alex De Souza, profesyonel kariyerindeki son maçında sahanın ortasında Fenerbahçe bayrağı açtırdı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Brezilyalı yıldız, 86. dakikada gözyaşları içinde sahayı terk etti. Coritiba, maçı 3-2 kazanırken, 90+5'te gelen galibiyet golü sonrasında bütün futbolcular saha kenarındaki Alex'e koşup sarıldı

Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızı Alex De Souza, 37 yaşında aktif futbol yaşamını noktaladı.

Brezilya Ligi’nde Coritiba’nın Bahia ile oynadığı karşılaşma öncesi sahada Coritiba ile Fenerbahçe’nin bayrağı birlikte dolaştırıldı.
Alexden anlamlı veda


Alex De Souza sahaya çıkarken, eşi ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü yıldız maçtan önce Portekizce ve Türkçe, Instagram ve Twitter hesabından “Teşekkür ederim futbol” diye yazarak yeşil-sahalara veda mesajını gönderdi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

14. dakikada Henrique Bahia'yı öne geçiren golü attı: 0-1
27. dakikada Romulo Bahia'nın ikinci golünü attı: 0-2
35. dakikada Ze Eduardo farkı 1'e indiren golü attı ve golünü kaptanı Alex'e hediye etti: 1-2.
85. dakikada Dudu Coritiba'ya beraberliği getiren golü attı: 2-2
86. dakikada Alex gözyaşları içerisinden oyun alanını son kez terk ediyor. Bütün stad ayakta efsane oyuncuyu alkışladı, Alex gözyaşlarına hakim olamadı.
90+5. dakikada, Alex'in yerine giren Keirrison Coritiba'yı 3-2'lik galibiyete taşıyan golü attı. Golden sonra Coritibalı bütün futbolcular Alex'e koşup sarıldı.

BAHIA KÜME DÜŞTÜ

Bu arada Alex'in veda karşılaşmanın diğer özelliği de Bahia takımının 'tamam mı devam mı' maçı olması. Bahia kazanırsa kümede kalacaktı. Ama Coritiba 2-0 yenik düştüğü karşılaşmayı 86.dakika Alex De Souza'nın yerine oyuna giren Keirrison'un son dakika golü ile 3-2 kazandı. Bu sonuç ile Bahia takımı küme düştü.

Haberin Devamı