SporAli Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çalım! Mourinho ile anlaşma sağlandı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çalım! Mourinho ile anlaşma sağlandı

Paylaş
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çalım! Mourinho ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken gelecek sezon takımın başında olacak teknik direktör de merak ediliyordu. Sarı-lacivertli ekipte Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi bir çalım geldi.

Sezonu Galatasaray'ın ardından 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişti. Başkanlığa adaylığını koyan Ali Koç ve Aziz Yıldırım iddialı açıklamalarda bulunurken gelecek sezon takımın başında yer alacak teknik direktör de merak ediliyordu.

Haberin Devamı

'CUMA GÜNÜ BİLECEKSİNİZ' DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, çarşamba akşamı yaptığı açıklamada yeni teknik direktörün bugün duyurulacağını bildirmişti. Başkan Koç konuyla ilgili, "İsmail Hoca ile mi devam edeceğiz yoksa yabancı hoca ile mi şunun garantisini verebilirim; cuma günü seçime girerken hocamızın kim olduğunu net bir şekilde bileceksiniz" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM GÖRÜŞMEYE GİDECEKTİ

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın ilk teknik direktör adayı Jose Mourinho'ydu. Yıldırım, Cumartesi günü Şampiyonlar Ligi finalinde Portekizli çalıştırıcı ile görüşeceğini açıklamıştı.

Ancak Ali Koç'tan sürpriz bir hamle geldi. Elini çabuk tutan Ali Koç, Mario Branc aracılığıyla Jose Mourinho'yla anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

BRANCO ANLAŞMAYI NOKTALADI

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre Jose Mourinho Fenerbahçe ile sahalara dönmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekibin Sportif Direktörü Mario Branco'nun yürüttüğü görüşmelerde 2 yıllık anlaşmaya varıldı.

Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

GÖRÜŞME İPTAL OLDU

Sports Digitale'in haberine göre ise Ali Koç'un hamlesi sonrası Aziz Yıldırım-Jose Mourinho görüşmesi iptal oldu.

İSMAİL KARTAL DÖNEMİ SONA ERİYOR

Ayrıca sarı-lacivertli ekipte Teknik Direktör İsmail Kartal'ın sözleşmesi bugün sona eriyor.