SporAmrabat'ta sona doğru

Amrabat'ta sona doğru

Paylaş
Amrabat'ta sona doğru

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat transferini bitirmek üzere. 28 yaşındaki Faslı orta sahayla yıllık maaş konusunda anlaşmaya varan sarılacivertliler, kulübü Fiorentina’yla yapılan görüşmelerde sona geldi.

Fener, Amrabat’ı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayacak. İtalyan kulüp, 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu belirlemişti. İki kulübün yöneticileri arasında yapılan son görüşmede bu rakamın 12 milyon euroya indirildiği öğrenildi. Buna göre; 1 sezonluk kiralık olarak forma giyecek olan Amrabat’ın sezon sonunda 12 milyon euroluk opsiyonu devreye girecek. Bu arada Fiorentina, Amrabat’ın yerine Cezayirli orta saha Adli’yi transfer etti.

Haberin Devamı

PERES’E FESİH

Sarı-lacivertli yönetim, kadroda şans bulamayan Luan Peres’in sözleşmesini feshediyor. Oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde sona gelindiği birkaç güne Peres’le karşılıklı anlaşarak yolların ayrılacağı öğrenildi.

OSAYİ YİNE YOK

Sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle Çaykur Rize deplasmanında forma giyemeyen Osayi Samuel, Alanya karşısında da riske edilmeyecek. Takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Nijeryalı futbolcunun yerine Mert Müldür forma giyecek.

FERDİ BÜYÜK BİR YETENEK

Brighton’ın hocası Fabian Hürzeler, Ferdi Kadıoğlu’nun transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hürzeler, “Çok heyecanlıyım. Çünkü mükemmel bir oyuncu ve harika bir karakteri transfer ettik. O büyük bir yeteneğe sahip” dedi. Bu arada İngiltere Premier Lig’in resmi hesabı, “Hoş geldin Türk lokumu” ifadesini paylaştı.

Haberin Devamı