SporAntalya'da 'Fener' alayı

Antalya'da 'Fener' alayı

Paylaş
Antalya'da 'Fener' alayı

Alex yönetimindeki Antalyaspor’u Tadic ve Thallisson’un (kk) golleriyle 2-0 yenen Fenerbahçe, lider Galatasaray ile puan farkını 3’e indirdi.

Fenerbahçe, Antalya’yı 2-0 yenerek, lider Galatasaray ile puan farkını 3’e indirdi. Fenerbahçe maça golle başlayabilirdi. 2’de Mert Müldür’ün ortasında karambol yaşandı. Savunmaya çarpan, direkten dönen topu Szymanski boş kaleye atamadı. 7’de Maximin’in pasıyla Dzeko ceza sahasında yerde kaldı. Fenerbahçe penaltı beklerken, Dzeko’nun düştüğü anda topu elle tutması nedeniyle serbest atış kullanıldı. 12’de Kaluzinski’nin şutu Djiku’dan sekti, yükselen top Livakovic’i yanılttı. Direkten dönen topu Livakovic iki hamlede kontrol etti. Townsend pasını Kaluzinski’ye aktardı. 43’te bu oyuncunun vuruşu üstten dışarı gitti.

Haberin Devamı

FRED ASİST YAPTI

54’te Fred’in hatasında Antalya atağı başladı. Townsend’in pasında Güray’ın şutu dışarıya gitti. 57’de Amrabat’ın defans arkasına harika pasında Tadic kaleye vurmadı, Dzeko’yu düşündü. Araya giren Güray mutlak golü önledi. 61’de Maximin’in çaprazdan şutu kaleci Piric’te kaldı. Tadic golü attı. 63’te Fred’in pasında sağ çaprazda Tadic affetmedi: 0-1. Antalya, Van de Streek’in kafasıyla net fırsatı kaçırdı. 75’deki bu atak auta gitti. 81’de yapılan ortaya Nesyri dokunamadı, arkasındaki Thallisson’a çarpan top kendi ağlarına gitti: 0-2. Son dakikalardaki ataklar sonuçsuz kaldı.

KOSTİC SİFTAH YAPTI

Yaz transfer döneminin son gününde Juventus’tan transfer edilen Filip Kostic, ilk kez süre aldı. Yıldız futbolcu, Antalya’da maçın ikinci yarısında oyuna girip sarı-lacivertli formayla siftah yaptı.

Haberin Devamı

HAKEME İSYAN

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, “Hata ile izahı mümkün olmayan hakem kararları nedense hep bizim maçlarımıza tesadüf ediyor” dedi. Mosturoğlu, “Hata ve tesadüf hep aynı takıma denk geliyorsa artık bunun bir izahı olamaz. Kimse de bu saatten sonra bize izah etmeye çalışmasın. Aklımızla alay ettirmeyiz” diye konuştu.

JOSE’DEN İLGİNÇ TEPKİ

Mourinho, Edin Dzeko’nun ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golüne tepki gösterdi. Portekizli hoca, laptopunu VAR monitörünün oraya koydu. Mourinho, bu hareketi nedeniyle sarı kart gördü.

BU TÜR MAÇLARI KAZANMAK ÖNEMLİ

Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho, Antalya’da kritik bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Zor ve yoğun bir maç programında olduklarını belirten Portekizli hoca, “Oyun kurulumu biraz rakibe de bağlı. Bu maçta Antalyaspor’un oyununa göre bir kadro sahaya sürdük. Dzeko ve Tadic’in tecrübesinden yararlanmak istedim. Bu planımın tutuğunu düşünüyorum. Buradan 3 puan almayı başardık ve rakibimizle puan farkını düşürdük. Avrupa’da da zorlu bir deplasmana gideceğiz. Geniş bir kadromuz var. Maç maç ve kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hakemler hakkında yorum yapmaktan kaçınmak istiyorum ama lütfen biraz dikkatli olsunlar” dedi.

Haberin Devamı