SporAnthony Ammirati neden elendi? Anthony Ammirati 2024 Olimpiyat Oyunları’ndan elendi mi, sebebi ne? Anthony Ammirati kimdir?

Anthony Ammirati neden elendi? Anthony Ammirati 2024 Olimpiyat Oyunları’ndan elendi mi, sebebi ne? Anthony Ammirati kimdir?

Paylaş
Anthony Ammirati neden elendi? Anthony Ammirati 2024 Olimpiyat Oyunları’ndan elendi mi, sebebi ne? Anthony Ammirati kimdir?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda tüm branşlarda hız mesmeden devam ediyor. Peki, Anthony Ammirati neden elendi? Anthony Ammirati 2024 Olimpiyat Oyunları’ndan elendi mi, sebebi ne?

Anthony Ammirati neden elendi? Sorusu, gerçekleşen olayların ardından birçok kişi tarafından araştırılmakta ve merak edilmekte. Sosyal medya üzerinde yer almakta olan gündem nedeniyle konu hakkındaki detaylar araştırılıyor. Peki, Anthony Ammirati neden elendi? Anthony Ammirati 2024 Olimpiyat Oyunları’ndan elendi mi, sebebi ne?

Haberin Devamı

ANTHONY AMMİRATİ NEDEN ELENDİ?

Anthony Ammirati, denemelerinden birinde, Ammirati'nin penisi çapraz direğe çarparak devrildi ve bu anın videosu viral oldu. Bu talihsiz olay, onun performansını etkileyerek finallere kalamamasına yol açtı.

ANTHONY AMMİRATİ KİMDİR?

Anthony Ammirati, 16 Temmuz 2003 doğumlu Fransız sırıkla atlamada uzmanlaşmış bir atlettir. Kariyerinde önemli başarılara imza atmış olan Ammirati, 2022 Dünya Atletizm U20 Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

2021 yılında, Salon-de-Provence'ta 5,72 metre ile 20 yaş altı kategorisinde yeni bir ulusal rekor kırmış ve aynı yıl Tallinn'deki U20 Avrupa Şampiyonası'nda 5,64 metre ile altın madalya elde etmiştir. Cali'deki U20 dünya şampiyonasında ise 5.65 metre atlayarak dünya şampiyonu olmuştur. Ammirati, 2024 Yaz Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanmış, ancak finallere yükselememiştir.

Haberin Devamı