SporArmamızın izinde Devler Ligi'ne

Armamızın izinde Devler Ligi'ne

Paylaş
Armamızın izinde Devler Ligi'ne

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, salı günü Rams Park’ta Young Boys ile oynanacak rövanş maçı öncesi futbolcularını motive ediyor.

3-2’lik mağlubiyete rağmen Şampiyonlar Ligi’ne gideceklerine inandıklarını belirten Buruk’un, “Galatasaray İsviçre takımlarını sever. İnşallah bunu ikinci maçta göstereceğiz. Galatasaray’ın ne kadar güçlü olduğunu ve Şampiyonlar Ligi’ni ne kadar istediğini onlara göstereceğiz. Tarihimizde bu armanın 1 numaralı organizasyonda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu tüm dünya biliyor. Adımıza şanımıza yakışır bir şekilde mücadele edip taraftarımızla 90 dakika sonunda sevinen biz olalım. Maddi açıdan da önemli bir gelirin sahibi olacağız. Hem maddi hem de manevi anlamda büyük önem taşıyan bu mücadeleyi tüm inancımızla kazanalım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

MELO ÇILGIN BİR FUTBOLCU

Galatasaray’ın yeni transferi Gabriel Sara, sarı-kırmızılıların YouTube hesabına özel açıklamalarda bulundu. Sara, “Birkaç Brezilyalı oyuncu da vardı burada oynayan. Dünya üzerinde herkes Galatasaray’ı biliyor. Melo ile Brezilya’da iki defa derbide karşılaştık. Biraz çılgın ama kesinlikle harika bir oyuncu” dedi.

KÖHN’DE DERTLER DERYA OLDU

Geçen sezonun ara transfer döneminde Hannover 96’dan Galatasaray’ın yolunu tutan Derrick Köhn’ün ödemesi konusunda problemler bitmiyor. Bild’de yer alan habere göre, Cim Bom, 4 milyon euronun tamamını ödemedi. Hannover’in planının ise Derrick Köhn’ün kalan 2.5 milyon euroluk parayı Galatasaray’dan istemeyerek, sarı-kırmızılıları FIFA’ya şikayet edip futbolcuyu bedelsiz şekilde kadrosuna katmak olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

NELSSON’A YENİ TALİP BOLOGNA

Transfer döneminin sonu yaklaşırken kadro çalışmalarına devam eden Galatasaray’da Victor Nelsson ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre stoper pozisyonunda açığı bulunan ve maddi olarak da elini güçlendiren Bologna’nın Victor Nelsson’a ilgisinin ciddi olduğu belirtildi. İngiltere’den West Ham United’ın da Nelsson’a ilgisi devam ediyor.

KALE MUSLERA’NIN

Sarı-kırmızılılar, Young Boys maçının hazırlıklarını sürdürdü. İsviçre’de maçı tamamlayamayan kaleci Muslera, kas sıkışması problemini atlattı. Uruguaylı eldiven salı günü oynanacak rövanşta kaledeki yerini alacak.