SporAslan parçası Preciado

Aslan parçası Preciado

Paylaş
Aslan parçası Preciado

Galatasaray’a karşı Avrupa Ligi’nde Sparta Prag forması giyen ve oynadığı futbolla göz dolduran Angelo Preciado, sarı-kırmızılıları heyecanlandırdı.

Ekvadorlu sağ bek, “Galatasaray’da forma giymek ister misin?” sorusuna “Çok isterim. Bunun için ilk önce kulübümün bunu kabul etmesi gerekiyor” yanıtını verdi. Deneyimli oyuncu, sezonun son bölümlerinde Galatasaray’ın gündemine sık sık gelse de sarıkırmızılılar bir girişimde bulunmamıştı. Sparta Prag’ta bu sezon 26 maça çıkan Ekvadorlu isim, 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

SAĞ BEKE COUFAL

Galatasaray’da sağ bek transferi için yeni aday Vladimir Coufal. 31 yaşındaki Çek futbolcunun, kulübü West Ham ile sözleşmesi sona erdi. Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 36 maça çıkan Coufal, 7 asist üretti. Çekya’nın EURO 2024 kadrosunda da yer alan yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro.

POTAYA TAKVİYE

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Aliağa Petkim’den ABD’li oyun kurucu David Efianayi’yi kadrosuna kattı. Efianayi, geçtiğimiz sezon sayı kategorisinde 19.8 ile ligin en iyi ikinci oyuncusu olmuştu.