Spor Aslan'a 19'luk forvet

Aslan'a 19'luk forvet

Paylaş
Aslan'a 19'luk forvet

Bild, teknik direktörlüğe getirilen Nuri Şahin’in bir operasyona başladığını, Dortmund’dan gönderilecek oyuncular arasında Youssoufa Moukoko’nun da bulunduğunu yazdı.

19 yaşındaki Kamerun asıllı Alman futbolcuyu Galatasaray’ın istediği de haberde yer aldı. Youssoufa Moukoko geçtiğimiz sezon 27 maçta 6 gol attı. Piyasa değeri 22 milyon euro olan Moukoko’nun kiralanması düşünülüyor.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM GURURLANDIRDI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bir üniversitenin mezuniyet töreninde konuştu. Başkan Özbek, “Milli Takım Çekya’yı yenerek son 16’ya kaldı. Hepimizi gururlandırdılar. Maçtan sonra Büyükekşi’yi aradım tebrik ettim” diye konuştu. Bu arada Galatasaray, Avusturya’dan LASK Linz ile stratejik partnerlik için anlaşma sağlandığını açıkladı. LASK ile 11 Temmuz’da hazırlık maçı yapılacak.

BİSSAKA TAMAM GİBİ

Galatasaray, sağ bek Aaron Wan-Bissaka’yı da bitiriyor. İngiltere basını, Manchester United’da bekleneni veremeyen Bissaka’nın Galatasaray’da patlama yapabileceğine vurgu yaptı. Basın 26 yaşındaki oyuncunun kendisini kanıtlayarak geri dönme planları yaptığını da belirtti. Bissaka geçen sezon 22 maçta oynadı, 2 asist yaptı

Haberin Devamı