SporAslan'a genç kanat

Aslan'a genç kanat

Paylaş
Aslan'a genç kanat

Arjantin basını, İngiliz ekibi Brighton forması giyen 22 yaşındaki sol kanat Jeremy Sarmiento için Galatasaray’ın devreye girdiğini yazdı.

Jeremy, takımın Manchester United maçı kadrosuna dahil edilmedi ve yönetim tarafından satılmak istendiği oyuncuya açıkça iletildi. Ekvador Milli Takımı ile Copa América’da sergilediği üstün performansı sonrası dikkatleri üstüne çekmeyi başaran, piyasa değeri 7 milyon euro olan Jeremy, Ipswich’in Premier Lig’e çıkmasında büyük rol (22 maçta 4 gol, 2 asist) oynamıştı.

Haberin Devamı

RIQUELME’NİN TORREİRA ISRARI

Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme’nin takımı güçlendirmek istediği ve ocak ayındaki transfer dönemindeki hedeflerinden birinin Torreira olduğu iddia edildi. 28 yaşındaki Torreira daha önce, Boca’ya sıcak baktığını söylemişti. Piyasa değeri 15 milyon euro olan Torreira’nın Galatasaray ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

HAKEM NORVEÇLİ

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray’ın Young Boys’u konuk edeceği maçı Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek. İlk maçı 3-2 kaybeden Cim Bom, yarın tur için sahada olacak.