SporAslan'a Viking! 10 milyonluk teklif yapıldı

Aslan'a Viking! 10 milyonluk teklif yapıldı

Paylaş
Aslan'a Viking! 10 milyonluk teklif yapıldı

Galatasaray, sağ bek takviyesini Elias Jelert ile yapacak. Sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki Danimarkalı futbolcu için Kopenhag’a 10 milyon euroluk teklifte bulundu. Ülke basınında, taraflar arasındaki anlaşmanın an meselesi olduğu duyuruldu.

Galatasaray, aradığı sağ beki Danimarka’da buldu. Sarı-kırmızılılar, Kopenhag forması giyen Elias Jelert’i kadrosuna katmaya çok yakın. Danimarka basınından Tipsbladret, Cim Bom’un 21 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euroluk teklifte bulunduğunu ve bu rakamın bir kısmının peşin, geri kalanının ise taksitler halinde ödeneceğini duyurdu. Haberde, Kopenhag’ın teklifi değerlendirmeye aldığı ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Danimarkalı oyuncu, Kopenhag’ın dün Sonderjyske ile oynadığı hazırlık maçında forma giymezken bunun nedeninin Galatasaray ile sürdürülen transfer görüşmeleri olduğu ortaya çıktı. Kopenhag altyapısından yetişen ve Danimarka Milli Takımı’nda da 3 maça çıkan Jelert, kulübünün formasını terlettiği 97 resmi maçta 1 gol atarken 6 da asist yaptı.

Haberin Devamı

ELİAS JELERT KİMDİR?
BOY, YAŞ: 1.78 metre, 21
MEVKİİ: Sağ bek
ÜLKESİ: Danimarka
FORMA GİYDİĞİ TAKIMLAR: Kopenhag
PİYASA DEĞERİ: 5,5 milyon euro

KOPENHAG DOĞRULADI

Kopenhag, Jelert transferi için Galatasaray ile görüşüldüğünü resmi sitesinden duyurdu. Yapılan bilgilendirmede, “Jelert için Galatasaray’dan gelen teklifi doğruluyoruz. Taraflar arasında görüşmeler devam ediyor ancak bir anlaşma yok. Anlaşma sağlanması durumunda yeni bir duyuru yayınlanacak” ifadeleri kullanıldı.

İZİN YOK

Cim Bom, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, önceki gün farklı kaybedilen Fortuna Düsseldorf maçının ardından izin yapmadı. Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde dünü kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalarla tamamladı.

Haberin Devamı

MATHİAS ROSS SPARTA PRAG’DA

Galatasaray, Mathias Ross Jensen’in Sparta Prag’a satın alma opsiyonuyla kiralandığını KAP’a açıkladı. Çekya kulübünün kesin transfer bedeli olarak 1 milyon 200 bin euro ödeyeceği belirtilirken anlaşmada 300 bin euro tutarında şarta bağlı bonusun yer aldığı ifade edildi.

FARKLI BAŞLAR FARKLI BİTER!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 5-2 kaybedilen Fortuna Düsseldorf maçı sonrası D Smart’a açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna değinen genç hoca, “12 yabancıya adapte olmaya çalışacağız. Şu andaki sayımız fazla. Gelecek yabancı oyuncular var. En az iki tane. Devamında da hep söylüyorum; burada elimizdeki kadro genişliğini azalttıktan sonra yine başka mevkilere de belki takviyeler yapacağız. Transfer çok uzun bir süre. Burada en iyi şekilde transfer değerlendirmeye çalışacağız. Taraftarlarımız bana güveniyorlar, takımımıza güveniyorlar, hepimize güveniyorlar. Biz Galatasaray camiası yazın farklı başlarız; ama mayısları farklı bitiririz” diye konuştu.

WENDEL ÇIKARMASI

Galatasaray, Zenit’in Brezilyalı orta sahası Wendel için resmen harekete geçti. Sportif A.Ş yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu ile Cenk Ergün, Wendel için Rusya’ya gitti. Zenit yönetimiyle masaya oturacak olan ikili, 20 milyon euro isteyen Zenit’li idarecileri ikna etmeye çalışacak. Bu arada Wendel’in sosyal medya hesabından Zenit’i çıkarması sarı-kırmızılıları heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

DERBİYİ BEKLİYORUM

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Batshuayi, gol atmak için sabırsızlandığını söyledi. Bein Sports’a açıklamalarda bulunan Belçikalı forvet, “Ben bir forvetim, forvet için her maç gol atmak çok önemlidir. Bu, benim için de geçerli. Takım için önemli olmak istiyorum. Bunun için derbilerde önemli goller atmak istiyorum. Galatasaray taraftarı inanılmaz. Galatasaray formasıyla evimizde gol atmak için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.