SporAslan'dan çifte atak

Aslan'dan çifte atak

Paylaş
Aslan'dan çifte atak

Galatasaray, iki transferi bitme aşamasına getirdi. Sarı-kırmızılılar, Köhn’ün ayrılığı sonrası sol bekte doğan boşluğu Ismail Jakobs ile dolduracak. Yönetim, 25 yaşındaki Senegalli oyuncu için Monaco ile prensip anlaşmasına vardı.

Cim Bom, yıldız futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadroya katacak. Jakobs’un satın alma opsiyonu 10 milyon euro olacak. Galatasaray, savunmasını da Mario Hermoso ile güçlendirecek. Atletico Madrid ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki İspanyol futbolcu, sarıkırmızılıların teklifine olumlu yanıt verdi. 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak Hermoso’ya maaş ve imza parası olarak yaklaşık 5 milyon euro ödenecek

Haberin Devamı

ÇIKIŞ ARIYOR

Şampiyonlar Ligi defterini kapatan Galatasaray, rotayı lige çevirdi. Sarı-kırmızılılar, bugün deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek. Young Boys yenilgisiyle ağır yara alan Aslan, rakibi karşısında kazanıp çıkış yakalamak istiyor. Cim Bom’da sakatlığı bulunan Sanchez, zorlu deplasmanda görev yapamayacak. Transfer görüşmeleri için izin verilen Köhn ve Zaha’nın yanı sıra eşinin doğumu için İngiltere’ye giden Sara da kadroda olmayacak.

OPSİYONLA KÖHN GİTTİ

Sarı-kırmızılılar, Derrick Köhn ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. 25 yaşındaki sol bek, satın alma opsiyonuyla Werder Bremen’e kiralandı. Alman ekibi, sezon sonunda opsiyonu kullanırsa Galatasaray’a 5 milyon 125 bin euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu sezon ise Aslan, oyuncunun performansına göre 400 bin euro bonus alabilir. Köhn, sarı-kırmızılı forma ile 19 maça çıkarken 1 gol ve 2 asist üretmişti.

Haberin Devamı