SporAslan'dan Mendy atağı

Aslan'dan Mendy atağı

Paylaş
Aslan'dan Mendy atağı

Fransız basını, Galatasaray’ın Trabzonspor’un yıldız ismiyle ilgilendiğini yazdı. Foot Mercato, sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde teklifini yapacağı belirtildi.

Galatasaray’dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Cim Bom’un Trabzonspor’un ön liberosu Batista Mendy ile ilgilendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Fransız basınından Foot Mercato’nun haberine göre; Mendy’yi transfer listesine alan sarı-kırmızılıların Gine asıllı Fransız futbolcu için harekete geçmesi bekleniyor. Haberde Gabriel Sara, Elias Jelert ve Michy Batshuayi’yi kadrosuna katan Galatasaray’ın sakin bir transfer dönemi geçirdiği belirtilirken, “Batista Mendy için önümüzdeki günlerde Trabzonspor’a teklifte bulunabilirler” ifadelerine yer verildi. 24 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Fransız takımı Angers’ten bordo-mavililere 4.4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Hem stoper hem de ön libero mevkilerinde başarılı performansıyla takdir toplayan Mendy, Trabzonspor’da 43 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle oynadı.

BARIŞ ALPER ŞUT ÇALIŞIYOR

Haberin Devamı

Konyaspor maçında attığı golle moral bulan Barış Alper Yılmaz’ın idmanlarda şut çalışması yaptığı öğrenildi. Son dönemlerde son vuruşlar ve şutlar üzerinde çalışmalar yapan milli futbolcu, bunun karşılığını Konyaspor deplasmanında attığı golle aldı.