SporAslan'dan sambaya

Aslan'dan sambaya

Paylaş
Aslan'dan sambaya

Galatasaray’a transfer olduktan sonra başarılı performansıyla dikkat çeken Brezilyalı yıldız Gabriel Sara, “Dünya Kupası’nda milli takımda oynama hayalim var ve bunu başarmak için çok çalışıyorum” diye konuştu.

Cim Bom’un Brezilyalı orta sahası Gabriel Sara, “Hayalim milli takım” dedi. Sarı-kırmızılıların yaz transfer döneminde Norwich City’den 18 milyon euro karşılığında transfer ettiği Sara, Galatasaray ile adından söz ettirmeye başladı. Avrupa Ligi ve Trendyol Süper Lig’de performansını her geçen gün yukarıya çeken sambacı, hedefleriyle ilgili şunları söyledi: “Kariyerimin her aşamasında olduğu gibi benim için de bazı şeylerin gerçekleştiğini görmek güzel. Milli takıma çağrılmak bir sonraki hedefim ve bunun doğru zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum. Dünya Kupası’nda oynama hayalim var ve bunu başarmak için çok çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MİLLİ FORMAYA HASRET

Sara, 11 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 25 yaşındaki futbolcu, geçmiş dönemde Brezilya Milli Takım formasını hiç giymedi.

İKİ STARIN HEDEFİ İKİ AYRI REKOR!

Mauro Icardi ve Fernando Muslera’nın hedefi bu sezon kulüp tarihine geçmek. Sarı-kırmızılı formayla şu ana dek 58 gol atan Icardi, kulüp tarihinin en skorer üçüncü yabancı futbolcusu konumunda. Tangocu, sezon sonuna kadar 61 gollü Baros ve 72 gollü Hagi’yi sollamayı hedefliyor. 11 yıldır 411 maça çıkan Muslera ise 18 maç daha görev alırsa Bülent Korkmaz’ı (428) geride bırakıp Galatasaray’ın ligde en çok forma giyen oyuncusu olarak tarihe geçecek.

EN AZ KART CİM BOM’A

Süper Lig’de 8 hafta geride kalırken toplamda hakemler 341 kez kartına başvurdu. Henüz kırmızı kart görmeyen Galatasaray, 12 sarı kartla listede en son sırada. 23 sarı ve 1 kırmızı kart gören Gaziantep FK ise birinci sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

ÇILGIN İDDİA

İtalya’dan Corriere dello Sport, Galatasaray’ın Victor Osimhen’in bonservisini almayı düşündüğünü yazdı. Yıldız golcünün serbest kalma bedeli ise 75 milyon euro ancak Galatasaray dışında bir takım Osimhen’i ocak ayında transfer etmek isterse bu miktar 81 milyon euroya çıkacak.

DİVANDA KAPIŞMA

Galatasaray’ın ekim ayı divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Başkan Dursun Özbek ile Süheyl Batum arasında tartışma yaşandı. Batum, “Acun diye biri konuşuyor. Başkanın pasif olmaya, ağzını açmamaya hakkı yoktur, yetkisi yoktur” dedi. Başkan Özbek, “TFF’de ne konuştuğumuzu nereden biliyorsun? Bir de profesör olacaksın” ifadesini kullandı. Söz dalaşı sonunda Batum, “Ben size ‘Bir de başkan olacaksın’ demedim. Sizden de benzeri saygıyı bekliyorum ifadesini kullandı