SporAslan'ın gözü Kovacic'te

Aslan'ın gözü Kovacic'te

Paylaş
Aslan'ın gözü Kovacic'te

Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak isteyen, lig şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını da sürdüyor. Ndombele’yi yollayan, Oliveira için kulüp arayan Cim Bom, Mateo Kovacic için harekete geçti.

Ndombele ile devam etmeyen, Oliveira’ya kulüp arayan Galatasaray orta sahaya takviye yapacak. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak, lig şampiyonluğuna ulaşıp 5. yıldızı takmak isteyen Cim Bom, kesenin ağzını da açıyor. Son olarak gündeme Manchester City’nin Hırvat yıldızı Mateo Kovacic geldi. Galatasaray, piyasa değeri 30 milyon euro olan Kovacic’i satın alma opsiyonlu kiralamak için teklifini yaptı.

Haberin Devamı

EURO 2024 KADROSUNDA

Ön libero, merkez orta saha ve on numara pozisyonunda oynayan Kovacic, geride kalan sezonda Manchester Cit formasıyla 30 lig maçına çıktı, 1 gol attı. Chelsea, Real Madrid, Inter ve Dinamo Zagreb formaları da giyen Kovacic, Hırvatistan Milli Takımı ile çıktığı 99 karşılaşmada 5 gol atmayı başardı. Kovacic, Hırvatistan’ın EURO 2024 kadrosunda da yer alıyor.

ICARDİ’NİN YEDEĞİ BANZA

Ara transferde kiralanan Carlos Vinicius ile devam etmek istemeyen Galatasaray, Icardi’ye yedek arıyor. Menajerlerin teklif ettiği, Okan Buruk’un onay verdiği Simon Banza için fiyat araştırması yapılıyor. Baraga’da forma giyen 27 yaşındaki Banza, forvet dışında forvet arkasında da oynayabiliyor. İsmi Marsilya için de geçen Demokratik Kongolu oyuncu geçen sezon tüm kulvarlarda çıktığı 41 maçta 23 gol atıp, 5 asist katkısı yaptı.

Haberin Devamı

YENİ MAAŞI 60 MİLYON LİRA

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un sözleşmesi yenileniyor. Başkan Dursun Özbek’in 2 yıllık teklifini Okan Buruk’un kabul ettiği öğrenildi. Genç teknik adamın yıllık kazancının 60 milyon lira olacağı öğrenildi. Üst üste 2 şampiyonluk yaşayan Okan Buruk, “3’te 3 yapmak için hazırım” diye konuşuyor.